Φαγωμάρα έχει επέλθει στους κόλπους της ναζιστικής οργάνωσης, καθώς μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων η Χ.Α. έχασε μεγάλο ποσοστό, παρότι ήδη είχε απολέσει σημαντικό μέρος της εκλογικής της δύναμης.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Παρόλα αυτά, μετά την αμηχανία, τη γκρίνια και την καχυποψία, σχετικά με το τι έφταιξε, κι αν αυτό έχει νόμιμα ή και ηθικά αίτια… ο εκπρόσωπος της κατηγορούμενης εγκληματικής οργάνωσης, «έσπασε τη σιωπή του» και ανακοίνωσε ότι το κόμμα του πρόκειται να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη την Επικράτεια.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τις πρώτες μετεκλογικές ώρες δεν είχε προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο, σχετικά με την εκλογική αποτυχία της Χρυσής Αυγής να μπει στη Βουλή, έκανε την ανακοίνωση μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η απουσία από το «κάδρο» του αρχηγού του ναζιστικού κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Προχωράμε σε άμεση επανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη την Επικράτεια! Θα μετρήσουμε κάλπη προς κάλπη όλες τις ψήφους και θα ανατρέψουμε το σχέδιο του συστήματος ενάντια στην φωνή των Ελλήνων!», αναφέρει ο Κασιδιάρης στο tweet.

Ηλίας Κασιδιάρης@IliasKasidiaris

Προχωράμε σε άμεση επανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη την Επικράτεια! Θα μετρήσουμε κάλπη προς κάλπη όλες τις ψήφους και θα ανατρέψουμε το σχέδιο του συστήματος ενάντια στην φωνή των Ελλήνων!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να είναι ένας από εκείνους που επιθυμούν την ανάληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, εάν αποχωρήσει ο φυσικός ηγέτης της.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.