Ο εφοπλιστής και στενός φίλος της ΝΔ αλλά και της οικογένειας Μητσοτάκη, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν όπως αναφέρουν πληροφορίες ο πρώτος που επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έφτασε στο Μαξίμου το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 17:30, κι ενώ ακόμη δεν είχε καν ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού ήταν σε εξέλιξη η συγκρότησή του.

Η επίσκεψη του γνωστού εφοπλιστή και καναλάρχη αποδεικνύει με απτό τρόπο την ιδιαίτερα στενή σχέση του με τον πρωθυπουργό, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Δευτέρας, κι ενώ ολοκληρωνόταν η συγκρότηση της νέας κυβέρνησης, όπως αποκάλυψαν τα Piperata.gr και δεν διέψευσαν ούτε το γραφείο Πρωθυπουργού ούτε το περιβάλλον του επιχειρηματία, ο κ. Μητσοτάκης ήρθε σε σύγκρουση με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, καθώς τον δυσαρέστησε που δεν συμπεριέλαβε στο κυβερνητικό σχήμα συγκεκριμένα δικά του πρόσωπα σε συγκεκριμένες υπουργικές θέσεις.

ΚΙ αυτό έχει τη δική του ξεχωριστεί αξία, αλλά και σύνδεση με την επίσκεψη Μαρινάκη στο Μαξίμου κατά τη διάρκεια του σχηματισμού κυβέρνησης. ΚΙ επ’ αυτού, τα Piperata.gr θα επανέλθουν με αποκλειστικό ρεπορτάζ διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μαρινάκης μία μέρα πριν τις εκλογές είχε βγάλει ακόμα μία ανακοίνωση-οχετό κατά του Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν έχει αρνηθεί ότι είναι χορηγός της ΝΔ, όπως φαίνεται ότι και η ΝΔ είναι αρωγός του στις περιπέτειες που αντιμετωπίζει…


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.