Ακόμη δεν εξελέγη και ξέφυγε ο γνωστός Μπάμπης! Πυρά κατά μερίδας ξένων ανταποκριτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πάλαι ποτέ δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Μπάμπης Παπαδημητρίου, καταγγέλλοντας ανυπόστατα ότι μέσα στο Μαξίμου κάπνιζαν… χασίς!
…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Είναι προφανές ότι τα περί σεμνότητας, ταπεινότητας και σοβαρότητας του πρωθυπουργού, δεν αγγίζουν τον κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος αισθάνεται πως επειδή έχει τις πλάτες του Αλαφουζέικου (και δη του Παπαχελά), μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει!

«Η πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών που έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στα γραφεία γεμάτα χασισοκαπνό και μετά έγραφαν ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους», αποτελεί λίγα λόγια από τον οχετό που εξαπέλυσε, ο νεοεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ και πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, αυτά κι άλλα πολλά, ο κ. Παπαδημητρίου, τα είπε ως «φιλοξενούμενος» στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ (Τρίτη 10/7) σε πρωινή εκπομπή, όταν η κουβέντα πήγε στο δημοσίευμα της «Liberation» για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, το οποίο είχε τίτλο: «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός “Κούλης” στην εξουσία».

Εκεί, λοιπόν, ο νεοεκλεγείς βουλευτής του κόμματος Μητσοτάκη, καθόλου σεμνά και ταπεινά, αλλά και χωρίς αποδείξεις, εξαπέλυσε αισχρή επίθεση με ανεκδιήγητες εκφράσεις, κατά ξένων ανταποκριτών που καλύπτουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και κατά των συνεργατών του τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ισχυριζόμενος, μεταξύ άλλων, πως μέσα στο Μαξίμου υπήρχαν άνθρωποι που… κάπνιζαν χασίς!

Με λίγα λόγια, όχι μόνο συκοφαντεί τους συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, μαζί και πάμπολλους ξένους ανταποκριτές – συναδέλφους (που δεν του είναι αρεστοί), αλλά δεν αντιλαμβάνεται ότι έτσι, ατεκμηρίωτα κιόλας, παρότι πρώην δημοσιογράφος, πλήττει βάναυσα το κύρος της χώρας και στην τελική – τελική τη ΝΔ!

Προσωπικά, αυτό που θα πω, στον κάποτε (αγαπητό) συνάδελφο Μπάμπη, είναι: Καλύτερα να σε χαστουκίζει η αλήθεια, παρά να σε χαϊδεύει το ψέμα… Αν ξεγελάσεις κάποιον/κάποιους, δεν σημαίνει ότι είναι χαζός/χαζοί, αλλά ότι σε εμπιστεύθηκε/αν περισσότερο από όσο αξίζεις… Να το προσέξεις!

Στο δε πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη θα πω: Μαζέψτε τους, πριν σας μαζέψει ο κόσμος… ως εξαπατημένος!

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.