Κοσμοϊστορικά γεγονότα συνέβησαν στο εντευκτήριο της Βουλής με πρωταγωνιστές, ποιους άλλους, τους δύο πιο θορυβώδεις… από πλευράς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τον Άδωνη και τον Πολάκη.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Την ώρα που εξελισσόταν ένας οξύς διάλογος, αλλά και αρκετά διασκεδαστικός, μεταξύ Παύλου Πολάκη και Νότη Μηταράκη, περί κατσαρίδων και κατσαριδοκτόνου (dtt), έτυχε να περνάει από δίπλα τους ο υπουργός Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι πήγαινε για να μπει στον καβγά, οι Γεωργιάδης και Πολάκης ξάφνιασαν τους πάντες όταν τους είδαν να αγκαλιάζονται και να χαιρετιούνται με θέρμη! Ειδικά αν θυμηθεί κανείς τους ιστορικούς -και πολλάκις ακραίους- καβγάδες στην αίθουσα της ολομέλειας.

Για την ιστορία, ο πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στον Νότη Μηταράκη φέρεται να του είπε: «Έχεις dtt στο σπίτι σου;», για να του απαντήσει ο νυν υφυπουργός Εργασίας: «Για να σε έχει ενοχλήσει τόσο πολύ, σημαίνει ότι είπα κάτι πολύ σημαντικό»!

Ο Παύλος Πολάκης επέμεινε: «Τι είναι αυτά που λες; Στο σπίτι σου δεν έχεις κατσαρίδες; Είναι η εποχή που βγαίνουν οι κατσαρίδες τώρα. Δεν έχεις στο σπίτι σου; Άφησες υπαινιγμούς ότι είμαστε βρωμιάρηδες και Μαδουραίοι;».

– «Εγώ είπα για κατσαρίδες μόνο», συνέχισε να απαντά ο Νότης Μηταράκης, ο οποίος, πριν μπει στη μέση ο Άδωνις Γεωργιάδης, έγινε αποδέκτης του ιδιαίτερα θυμωμένου σχολίου Παύλου Πολάκη: «Όχι, είπες για κατσαρίδες στο γραφείο του υπουργού!».

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.