«Η συνεχιζόμενη σιωπή του κ. Μητσοτάκη ως προς τα μείζονα ερωτήματα που τεκμηριωμένα έχουν διατυπωθεί για τον νέο επικεφαλής της ΕΥΠ, έχει ξεπεράσει πλέον κάθε ανεκτό όριο. Η σιωπή του είναι προσβλητική και για τους θεσμούς και για τους πολίτες», σχολιάζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος, εμμέσως πλην σαφώς, και στην τελευταία αποκάλυψη που έκαναν τα Piperata.gr σχετικά με τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του κ. Π. Κοντολέοντα για σκευωρία και ψευδή καταμήνυση, τις οποίες το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να γνώριζε από τις 11 Ιουλίου δηλαδή κατά πολύ νωρίτερα από την τοποθέτηση του στη θέση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Όπως σημειώνει, «η παρατεταμένη απόκρυψη του πτυχίου του κ. Κοντολέοντα, καθώς και της αναγνώρισής του από το ΔΟΑΤΑΠ, εάν υπάρχει, είναι πλέον σκανδαλώδης».

«Τα δε ερωτήματα σχετικά με το ποινικό μητρώο του εκλεκτού του πρωθυπουργού, είναι εξίσου μείζονος, τυπικής και ουσιαστικής, σημασίας», προσθέτει ο κ. Ραγκούσης και καταλήγει:

«Σε κάθε περίπτωση, με αφορμή την υπόθεση Κοντολέοντα είναι αναμφισβήτητο ότι αναδείχθηκαν ήδη σοβαρότατα ζητήματα σχετικά με τις αρχές και την ποιότητα της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη που μόλις ξεκίνησε».


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.