Σαμαράς
Πηγή: Eurokinissi

Έχει γίνει ένας χαμός με το άρθρο του Antinews για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλοι βγήκαν και είπαν πως είναι «δάκτυλος» του Σαμαρά. Τη δε επομένη, βγήκε ο «βηματοδότης», ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μίλησε ο ίδιος με τον Σαμαρά, κι αφού διέψευσε ότι έχει σχέση το antinews με τον πρώην πρωθυπουργό, πρότεινε να ρίξουμε όλοι μας μια ματιά προς τον… ΟΠΑΠ, δηλαδή στον Δημήτρη Μελισσανίδη που προβοκάρει τη σχέση Μητσοτάκη – Σαμαρά.

Τελικά, η απάντηση στον ΔΟΜ ήρθε από το ίδιο το antinews, η οποία ήταν και ειρωνική και χλευαστική κατά τη γνώμη μας, όσον αφορά στο ρόλο του ΔΟΜ και κατά πόσο αυτά που δημοσιεύει είναι απολύτως ακριβή…

Εμείς εδώ, πάντως, στα Piperata.gr, σας παρουσιάζουμε την απάντηση – άρθρο όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε από το Antinews, κι ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

«Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσουμε το “Βήμα”, καθώς μέσω του εν λόγω δημοσιεύματος, κι ο πλέον αφελής αντιλαμβάνεται ότι το Antinews κάνει σωστά τη δουλειά του. Δηλαδή ασκεί άδολα το δημοσιογραφικό λειτούργημα και τα άρθρα του δεν είναι προϊόν κέντρων και παράκεντρων.

Μπορεί να είχαμε στηρίξει τον Α. Σαμαρά και ενίοτε να αναφερόμαστε στα θετικά της διακυβέρνησής του, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε εντολές παίρναμε, ούτε παίρνουμε, ούτε πρόκειται να πάρουμε.

Κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει για το… συγκρότημα. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες. Άπαντες γνωρίζουν…

Όσον αφορά τα υπονοούμενα ότι καθοδηγούμαστε από συμφέροντα εξ ου και η κριτική κατά του κ. Μητσοτάκη, μάλλον είναι αποκυήματα της φαντασίας του συντάκτη ή διαστρέβλωση των δηλώσεων του κ. Σαμαρά που επικαλείται.

Διότι ο κ. Σαμαράς έχει προβεί και στο παρελθόν σε ανάλογες διαψεύσεις, αλλά ποτέ δεν κατηγόρησε το Antinews ότι εξυπηρετεί συμφέροντα.

Επίσης, στα τέλη Ιουλίου κι όχι πριν από τρία χρόνια, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, είχαμε συναντήσει τον κ. Σαμαρά στη Βουλή και του θέσαμε σειρά ερωτημάτων σχετικά με το νομοθετικό έργο της νέας κυβέρνησης. Ευδιάθετος απάντησε σε όλα.

Που σημαίνει ότι αν πίστευε ότι το Antinews είναι όργανο συμφερόντων, απλώς δεν θα δεχόταν να μας απαντήσει και θα μας έκλεινε την πόρτα στα μούτρα.

Άρα μήπως γίνεται ερμηνεία των δηλώσεων Σαμαρά κατά το δοκούν;

O συντάκτης του λίβελου οφείλει να το ξεκαθαρίσει…».


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.