Κοιτάξτε τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στα κόμματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξυρισμένος πλέον, γύρισε από τις πολυήμερες διακοπές του και ετοιμάζεται να φέρει στην «εξουσία» πασόκους, με σκοπό φυσικά να ανακόψει το κύμα που πηγαίνει στον Τσίπρα. Θα κάνει όπως λέγεται πρόεδρο στον ΟΣΕ τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σπηλιόπουλο, ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν ανήκει στην ομάδα των εκσυγχρονιστών του Κώστα Σημίτη. Θεωρεί και αυτός πως το ΚΙΝΑΛ, δεν μπορεί να αντέξει τις πιέσεις που νιώθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένη την «απαίτηση» του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει στην μετεξέλιξή του.

Η Φώφη Γεννηματά, κρίνεται σε αυτή τη φάση ανεπαρκής, δείχνοντας ξεκάθαρα πως στο ΚΙΝΑΛ πρέπει να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αντικατάστασή της, αφού δεν πείθει!

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, αυτός αντιμετωπίζει προβλήματα στο κόμμα, εξαιτίας της κόντρας που υπάρχει σε πρωτοκλασάτα στελέχη, με τον Πάνο Σκουρλέτη να μην αισθάνεται και πολύ ωραία. Προφανώς, τις επόμενες ημέρες το σκηνικό θα αλλάξει στην Κουμουνδούρου, αφού ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται σίγουρος πως θα πετύχει το εγχείρημα που θα κάνει. Και σε αυτή την πορεία, τα «πρόσωπα» δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία…


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.