Τρία ακίνητα του Γιώργου Κύρτσου βγαίνουν σε πλειστηριασμό, εξαιτίας των χρεών που απέκτησε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όσο εξέδιδε την δωρεάν εφημερίδα «City Press».

Όπως επισημαίνει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter, τα εν λόγω ακίνητα τα απέκτησε ως κληρονομιά από τον πατέρα του το 1955 όταν ήταν μόλις 3 ετών, ενώ καταλήγει πως «η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θέμα:

«Ρυθμίζονται οφειλές μου με τον εκπλειστηριασμό 3 ακινήτων που κληρονόμησα από τον πατέρα μου το 1955, σε ηλικία 3 ετών. Χρέη κυρίως της δωρεάν διανεμόμενης City Press που έγραψε ιστορία στον Τύπο αλλά έπεσε θύμα της κρίσης. Η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει!».

Λίγες ημέρες αργότερα ο κ. Κύρτσος με νεότερη ανάρτησή του στο Twitter επανήλθε στο θέμα, γράφοντας τα εξής: “Δεν πειράζει που χάνω την ακίνητη περιουσία μου στα πλαίσια ρύθμισης εκδοτικών οφειλών που προσωποποιήθηκαν. Θεωρώ σκανδαλώδες ότι Μπόμπολας,Ψυχάρης,αποσύρθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ από τα εκδοτικά αφήνοντας “φέσι” 500 εκατ. χωρίς συνέπειες για την περιουσία Μπομπ. Αυτό είναι διαπλοκή!”


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.