Μια κλειστή σύσκεψη που έγινε πριν από τέσσερις μέρες σε κάποιο σπίτι, έβγαλε τη μεγάλη είδηση: Ο Σωκράτης Κόκκαλης επιστρέφει ενεργά και αποφασιστικά στην εγχώρια αγορά των media.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες (σ.σ.: το ρεπορτάζ «τρέχει» και οι επόμενες μέρες θα έχουν πολύ… ψωμί) υπάρχει τηλεόραση στο τραπέζι των συζητήσεων του Σωκράτη Κόκκαλη. Βέβαια, στο σενάριο μπαίνει και το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός μιντιακού ομίλου που θα περιλαμβάνει ιστοσελίδες και τηλεοπτικό δίκτυο μαζί.

Το σίγουρο είναι ότι η άμμος στο χώρο των Media κινείται και μια πιθανή επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη στην εν λόγω αγορά -απολύτως λογική κίνηση λένε κάποιοι μετά και την πρόσφατη εκλογή του γιου του Πέτρου στην ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ- θα σημάνει και την αναθέρμανσή της.

Και βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο μιας σύγκρουσης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σε μιντιακό επίπεδο.

Το πράγμα αν μη τι άλλο παρουσιάζει το ενδιαφέρον του και τα Piperata παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις εδώ και πολύ καιρό, καθώς πρώτα σας είχαν παρουσιάσει τα σχέδια του Σωκράτη Κόκκαλη (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα)


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.