Μπορεί οι περισσότεροι να ενοχληθήκατε από το συγκεκριμένο τίτλο και δη την λέξη «κότες». Κυρίως αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, μάλλον ΚΙΝΑΛ.

Κάντε λίγο υπομονή, διαβάζοντας το υπόλοιπο κείμενο.

Πως προκύπτει κατ’ αρχήν αυτή η λέξη; Με όσα είπε η Φώφη Γεννηματά στην Λάρισα.

Ας εξηγήσουμε την κατάσταση για να καταλάβετε. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όπως γράφτηκε μετά δόξης, σήκωσε το γάντι και είπε πως όποιος ενδιαφέρεται για την ηγεσία του κόμματος, να μην κρυφτεί αλλά να βγει και να το πει ευθέως.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Θεωρεί πως δεν υπάρχουν… μάγκες στο ΠΑΣΟΚ. Κοινώς, κότες… Δεν πιστεύει πως κάποιος μπορεί εύκολα να βγει και να πει «θέτω ευθέως ζήτημα αλλαγής ηγεσίας και θα είμαι υποψήφιος».

Η Γεννηματά έπαιξε εκ του ασφαλούς, απέναντι σε όσα της καταλογίζουν. Πιστεύει ότι ούτε ο Γερουλάνος, ούτε ο Νίκος Παπανδρέου μπορούν να βγουν μπροστά για να την ρίξουν.

Υπάρχει όμως και η άλλη ερμηνεία της… κότας! Δηλαδή, ένα κάποιος βγει και πει «πάμε σε αλλαγή ηγεσίας», τότε τι θα κάνει η Φώφη; Εάν δεν το δεχτεί, θα είναι… κότα! Εάν το δεχτεί, τότε όλα μπορούν να συμβούν, δεδομένο πως πέριξ της Χαριλάου Τρικούπη τα πάντα «βράζουν»!

Άρα, όσοι αρχίσατε να… βρίζετε όταν διαβάσατε τον τίτλο, καταλάβετε τη λέξη «κότα».

Υ.Γ. Όλα αυτά, ίσως να μην έχουν και πολύ σημασία, εάν το κόμμα «απορροφηθεί» τελικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Ν.Δ. Και η Φώφη Γεννηματά, μείνει μόνη, να μιλάει στο τηλέφωνο και να το κλείνει σε στελέχη π.χ. όπως με τον Κρεμαστινό, επειδή δεν πηγαίνουν με τα νερά της.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.