Λαλιώτης

Ας είμαστε ειλικρινείς για ακόμα μια φορά. Η Φώφη Γεννηματά μπορεί να στηρίζεται σε «πήλινα» πολιτικά πόδια, γνωρίζει όμως πολύ καλά πως έχει έως σήμερα την… πλάτη του Κώστα Λαλιώτη. Αυτός δεν είναι ΚΙΝΑΛ, αλλά ΠΑΣΟΚ!

Μπορεί να λέγονται και να ακούγονται για τις «συνδέσεις» που έχει με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όμως στην ουσία δεν επιθυμεί την σύμπραξη με Κουμουνδούρου, αν και γνωρίζει πολύ καλά πως ο έλεγχος της Κεντροαριστεράς πηγαίνει προς… Αριστερά.

Στα όσα λέει τα τελευταία 24ωρα ο Παύλος Γερουλάνος, ο Κώστας Λαλιώτης διατηρεί την ψυχραιμία του και επιλέγει για πολλοστή φορά την οδό της σιωπής.

Εάν ήταν ενεργός, ο Παύλος Γερουλάνος θα είχε εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Να είστε σίγουροι.

Παρόλο αυτά, το «θείον βρέφος» βρίσκεται στο πλάι της Γεννηματά, επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη στους «αντιπάλους» της. Ή εάν προτιμάτε στους «δελφίνους».

Όμως, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας αποφασίσουν την μετάλλαξη του κόμματος, τότε θα κληθεί να παρέμβει. Και είναι άγνωστο εάν θα στηρίξει την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. Κρατήστε το!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.