Πολάκης
Πηγή: Eurokinissi

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε με ανάρτησή του την φωτογραφία Μαρινάκη – Βορίδη στην Θεσσαλονίκη αφήνοντας αιχμηρά σχόλια τόσο για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού όσο για τα ΜΜΕ.

Ανάρτηση από τον Πολάκη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει αφενός το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού καπνίζει ανενόχλητος μπροστά στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης – πάρα τον αντικαπνιστικό νόμο που μάχεται η ΝΔ – αλλά και να “θυμάται” μεταξύ άλλων το επεισόδιο και με τον Πάνο Καμμένο στη Μήλο.

Την ίδια ώρα ο Πολάκης θυμάται και τα πρωτοσέλιδα που τον κατακεραύνωναν επειδή στην παρέα του στο καφενείο της Βουλής υπήρχε τασάκι με τσιγάρο.

Δείτε την ανάρτηση του κ. πολάκη

Πολάκης

“Περιμένω τα ΝΕΑ και το Βήμα να βγουν αύριο να καταδικάσουν τον υπόδικο για το ναρκοπλοίο Νοοr 1 ιδιοκτήτη τους πως καπνίζει σε κλειστό χώρο παρέα με το Βορίδη που πήγε να υποβάλλει τα σέβη του στον σκιώδη κυβερνήτη της χώρας !!!!

Ο οποίος -κυβερνήτης- ειρήσθω εν παρόδω , πριν λίγο καιρό έστησε επεισόδιο και με τον Πάνο Καμμένο στη Μήλο με μπράβους του που τους πέρασαν για”αγανακτισμένο λαό” οι βρωμοφυλλάδες και τα βοθροσαιτ που ελέγχει !!!!!!

ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ !!!

Θα ξαναγυρίσουμε…. Και τότε θα είμαστε θύελλα!!!!! Όχι μαϊστράλι όπως τώρα , γιατί θαχουμε ξεκαθαρίσει το εσωτερικό μας από κάποιους δηθεναδες του “ηθικού πλεονεκτήματος” ……. Και ο νοών νοείτω…..” έγραψε ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.