Ας είμαστε για ακόμα μια φορά ειλικρινείς. Την Κυριακή, στην ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εάν το είχε πάρει απόφαση, θα έλεγε ξεκάθαρα πως «ναι, θα στηρίξω τον Προκόπη Παυλόπουλο». Ξεκάθαρα πράγματα…

Ωστόσο, κράτησε τα χαρτιά του κλειστά. Προφανώς έχει στο μυαλό του πολλά πρόσωπα. Ακόμα και από το χώρο της Κεντροαριστεράς. Οι όποιες αποφάσεις παρθούν, αυτές προσδιορίζονται – σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σήμερα – για μετά το Συνέδριο της Ν.Δ» αφού βεβαίως προηγηθεί η αναθεώρηση του Συντάγματος που θα επιτρέπει την εκλογή Προέδρου ακόμα και με 151 ψήφους!

Μην νομίζετε όμως πως ο Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι και η «επιλογή» Τσίπρα… Στην Κουμουνδούρου, υπάρχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις να προταθεί ένα πρόσωπο από την Αριστερά, αν και ο Αλέξης Τσίπρας, έχει πει το προηγούμενο διάστημα πως θα στηρίξει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θα έχουν ενδιαφέρουν οι επόμενες εβδομάδες…

Υ.Γ. Αληθεύει πως μετά την απάντηση του Μητσοτάκη στην ΔΕΘ για τον Παυλόπουλο, αυτός που… χαμογελούσε περισσότερο ήταν ο Αντώνης Σαμαράς;


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.