Το γνωστό site που απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά, μέσα σε λίγες ημέρες, έστειλε και τρίτο… μήνυμα – δηλητήριο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα σοβαρεύουν…

Η επιλογή του Σχοινά στην αντιπροεδρία της Κομισιόν, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός που έλεγε στον πρώην πρωθυπουργό πως δεν μπορεί να πάει για… αντιπρόεδρος. Και τελικά, τι έγινε;

Ακόμα και ο ίδιος ο Πέτσας έλεγε στις τηλεοράσεις που έβγαινε ότι «…από τη στιγμή που δεν ήταν δυνατόν εμείς να εξασφαλίσουμε ένα χαρτοφυλάκιο αντιπροεδρίας στη νέα επιτροπή δεν υπήρχε κανένα ζήτημα ενδιαφέροντος από έναν πρώην πρωθυπουργό. Δεν μπορεί ένας πρώην πρωθυπουργός να είναι απλός επίτροπος σε μία επιτροπή». Και τελικά τι έγινε;

Προφανώς στο Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να γνώριζαν για την θέση του αντιπροέδρου αλλά έκαναν τα στραβά μάτια, αφού δεν ήθελαν τον Αντώνη Σαμαρά! Τελεία και παύλα! Και αυτό αποδείχθηκε.

Και έρχεται τώρα το γνωστό site, ενόψει της εκλογής του νέου προέδρου της Δημοκρατίας (σ.σ. αυτό πλέον… θέλει ο Σαμαράς), να γράψει τα εξής: «…Επίσης είμαστε περίεργοι να δούμε πως ο Μητσοτάκης θα καταστείλει την αναμενόμενη εσωκομματική οργή που θα ξεσπάσει με αφορμή την κεντροαριστερή επιλογή που ακούγεται ότι θα κάνει για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Προσδεθείτε, οι αναταράξεις αναμένονται ισχυρές…».

Καταλαβαίνετε τι θα γίνει, ε;


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.