Σίγουρα όλοι θυμούνται τη έντονη κριτική που ασκούσε η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση προς τη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αξιοπιστία της ΕΡΤ.

Μάλιστα η υπόθεση αυτή είχε φτάσει μέχρι και το εμπάργκο. Η απάντηση τελικά ήρθε τώρα και μάλιστα από ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δημοσιογραφικά δίκτυα, το Reuters Institute.

Η έρευνα που διεξήγαγε το περίφημο ερευνητικό Ινστιτούτο διαψεύδει τη ΝΔ καθώς κατατάσσει την ΕΡΤ σε ένα από τα πιο αξιόλογα δημόσια κανάλια, μεταξύ των κρατικών σταθμών στην ΕΕ, που απολάμβανε της εμπιστοσύνης του κοινού.

Από την άλλη πλευρά, ο ΣΚΑΙ κατατάσσεται στα κανάλια με λαϊκιστικό κοινό, σε αντίθεση με την ΕΡΤ που το Reuters την κατατάσσει στα κανάλια με μη λαϊκιστικό κοινό, ενώ το κανάλι έχει τον υψηλότερο δείκτη σε αυτό το κοινό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα 8 ευρωπαϊκά κρατικά δίκτυα που συμμετέχουν στην έρευνα.

Τέλος, βάσει της έρευνας, η ΕΡΤ δεν είναι μέσα στα κανάλια που τυγχάνουν της εμπιστοσύνης του λαϊκιστικού κοινού, πράγμα που καταδεικνύει την εγκυρότητα της ως Μέσο.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.