Αυτά, δεν μπορεί να συμβαίνουν: Ενώ όλοι έως σήμερα λέγαμε πως το ΠΑΣΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ, η Φώφη Γεννηματά επιχειρεί εναγωνίως να κάνει το ΚΙΝΑΛ… ΣΥΡΙΖΑ!

Όχι, μη γελάτε… Δεν είναι αστείο!

Θυμάστε όλοι τον Αλέξη Τσίπρα να λέει ότι «με την Αριστερά δεν θα ξεμπλέξετε εύκολα»; Ε, λοιπόν, με την Φώφη Γεννηματά οι σύντροφοι της δεν πρόκειται να ξεμπλέξουν εύκολα… Είναι αποφασισμένη να βγάλει τον κόσμο του ΚΙΝΑΛ στο δρόμο.

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε!

Σήμερα, το Κίνημα Αλλαγής, έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες – αφίσες, οι οποίες διακινούνται πρωτίστως στο διαδίκτυο και ειδικά στα social media, που παραπέμπουν στους αγανακτισμένους του Συντάγματος! Σε αυτούς δηλαδή που εξανάγκασαν τον Γιώργο Παπανδρέου να πάρει την «έξοδο» από την εξουσία και έφεραν λίγα χρόνια αργότερα τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

Έτσι, ενώ σήμερα θα περίμενε κανείς ως πιο πιθανό αυτές οι αφίσες να είχαν βγει από την Κουμουνδούρου, την έκπληξη έκανε η Χαριλάου Τρικούπη στον αντίποδα όσων υποστηρίζουν οι Βενιζέλος, Λοβέρδος και Κωνσταντινόπουλος, που αναφανδόν στηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Ούτε ο Κώστας Λαλιώτης δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό! Ή μήπως αυτός το έκανε;

Δώστε έμφαση στο λεγόμενο μότο… στο κεντρικό σύνθημα που έχουν οι εν λόγω αφίσες: «Η Κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι μέσα και έξω από την Βουλή!».

Βρε λέτε, τελικά, ο Κυριάκος να τη βρει από την Φώφη και τον Λαλιώτη;


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.