Μείζον ζήτημα για την εκπαιδευτική κοινότητα της Κέρκυρας ανακύπτει από το ακραίο ανθελληνικό παραλήρημα… καθηγητή Χημείας!

Ο εν λόγω εκπαιδευτικός, αν και όχι ιστορικός, προσπάθησε να μεταφέρει στους μαθητές του, σε Λύκειο της Κέρκυρας, τις «απόψεις του» για σημαντικά ιστορικά θέματα του σύγχρονου Ελληνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «βίαιο εξελληνισμό μακεδονικών χωριών της Φλώρινας», χαρακτήρισε «αμφιλεγόμενη προσωπικότητα τον ήρωα του Μακεδονικού αγώνα, Παύλο Μελά», αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς «σφαγέα τον Κολοκοτρώνη» και αναφέρθηκε υποτιμητικά στην ηρωΐδα της επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα!

Ευτυχώς, οι μαθητές που τον άκουγαν αντιδρούσαν έντονα στα όσα υποστήριζε, κοντράροντας τον ευθέως… και μάλιστα κάποιες στιγμές τον ειρωνεύτηκαν, όπως θα διαπιστώσετε ιδίοις όμασι από το βίντεο που δημοσιεύουμε μέσα από τα Piperata.gr, αναδεικνύοντας το θέμα για το οποίο κατά τη γνώμη μας θα πρέπει άμεσα να παρέμβει το υπουργείο παιδείας.

Αυτός ο ακραίος ανθέλλην εκπαιδευτικός διδάσκει ακόμα σε Λύκειο της Κέρκυρας. Έχει διορισθεί για το μάθημα της Χημείας και αντ΄ αυτού ''διδάσκει'' της ιστορία της γιάφκας και μάλιστα σε ευμετάβλητους λόγω ελλιπούς ιστορικής γνώσης εφήβους . Η Δνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας προτίθεται να κάνει κάτι γι' αυτό;

Gepostet von ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ am Donnerstag, 19. September 2019

Κατ’ αρχάς, όμως, τη σκυτάλη οφείλει να λάβει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, η οποία θα πρέπει να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα πειθαρχικά μέτρα, προκειμένου να συνετίσει τον επικίνδυνο καθηγητή, που αντί να διδάσκει χημεία… το παίζει ιστορικός!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.