Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 9.000 ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου παρακολουθούσε ο αθεόφοβος δημόσιος υπάλληλος από τον υπολογιστή της υπηρεσίας του!

Ο άνθρωπος… φαίνεται ότι είχε βάλει στόχο να εξερευνήσει όλες τις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αλλιώς, δεν μπορεί να εξηγηθεί ο λόγος για τον οποίον τον έπιασαν να μπαίνει στα site αυτά εν ώρα βάρδιας.

Το θέμα δεν ήταν πως έβλεπε ένα κλιπ την ημέρα, ή ξόδευε κάποια λεπτά του διαλείμματος σε «οφθαλμόλουτρο», αλλά το ότι είχε ανοίξει… τα πάντα στον browser του!

Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα! Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν από τους τεχνικούς της υπηρεσίας, ο άνθρωπος αυτός είχε ανοίξει 9.000 διαφορετικές σελίδες με ερωτικό υλικό.

Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, ούτε παρανόηση. Ο άνθρωπος αυτός, όπως προαναφέρθηκε, παίζει να βρήκε όλες τις «ροζ» διαδικτυακές σελίδες που υπάρχουν στον κόσμο! Ωστόσο, η χαρά του δεν κράτησε για πολύ. Από τις 9.000 σελίδες, υπήρξαν μερικές δεκάδες που μετέφεραν ιούς, οι οποίοι μεταδόθηκαν στους άλλους υπολογιστές της εταιρείας.

Οι τεχνικοί μελέτησαν τους υπολογιστές του γεωλογικού συστήματος στις ΗΠΑ και βρήκαν μάλιστα ότι ο ένας από τους ιούς αυτούς ήταν ρώσικης προέλευσης. Γρήγορα, βρέθηκε η… πηγή του κακού. Ο υπάλληλος εντοπίστηκε, καθώς το laptop που χρησιμοποιούσε του είχε παραχωρηθεί από την υπηρεσία.

Η ιστορία πήρε διαστάσεις, καθώς στις ΗΠΑ θεωρείται ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται ένα κυβερνητικός υπολογιστής για άλλες δουλειές…

Τι έγινε με τον υπάλληλο των 9.000 «πορνο-ιστοσελίδων»; Φυσικά, απολύθηκε!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.