Με μια σκωπτική αναφορά από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε -εμμέσως πλην σαφώς- ο Αλέξης Τσίπρας τα αποκαλυπτικά (ΠΙΠΕΡΑΤΑ) δημοσιεύματα για την αναμνηστική φωτογραφία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και τη συνάντηση που δεν έγινε γιατί …δεν είχε προγραμματιστεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

«Όσο τον είδαμε εμείς τον Ντόναλντ Τραμπ, άλλο τόσο τον είδε και ο κύριος Μητσοτάκης», είπε χαρακτηριστικά και με ιδιαίτερο νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός «περίμενε υπομονετικά στη σειρά μαζί με δεκάδες άλλους στη δεξίωση του Προεδρικού ζεύγους το επόμενο βράδυ, προκειμένου να έχει την ευκαιρία για 15’’ να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, μετά συζύγων. Αλλά συνάντηση δεν έκανε».

«Φανταστείτε να είχε συμβεί αυτό σε μένα, ποιοι θα ήταν οι τίτλοι των γνωστών έγκυρων εφημερίδων και ποια τα σχόλια στα δελτία των ειδήσεων», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτούμενος από τα στελέχη του κόμματός του.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.