Η ταινιοθήκη του Mega βγαίνει σε πλειστηριασμό και όπως αναμένεται, οι ενδιαφερόμενοι θα δώσουν μεγάλη και σκληρή «μάχη» για να τη διεκδικήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα mediaday.gr, πέρα από τα ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί και γραφτεί ως υποψήφιοι διεκδικητές, υπάρχει στον ορίζοντα και το σενάριο της σύμπραξης, το οποίο θα διαμορφώσει με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες των καναλιών (Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Κυριακού) σκέφτονται να συμπράξουν ώστε να εξασφαλίσουν από κοινού την ταινιοθήκη και να μην υπάρξει ανταγωνισμός.

Το τρίτο σενάριο έχει και Cosmote TV

Εάν δεν προχωρήσει αυτό το σενάριο, τότε οι Μαρινάκης, Σαββίδης, μαζί με τον όμιλο Βαρδινογιάννη και τον ΑΝΤ1 θα διεκδικήσουν την ταινιοθήκη, ο καθένας για το δικό του κανάλι. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και τρίτο σενάριο το οποίο «παίζει» να προχωρήσει και μιλά για σύμπραξη Μαρινάκη, Σαββίδη, Κυριακού, Βαρδινογιάννη με την Cosmote TV.

Όποια κι αν είναι η απόφαση των καναλαρχών για την ταινιοθήκη, το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος (ή όποιοι) βγουν νικητές, θα χρειαστεί να καταβάλλουν το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι εκτιμήσεις για το κόστος της ταινιοθήκης του “μεγάλου καναλιού”.

Η ταινιοθήκη του Mega αποτέλεσε από τις πρώτες εβδομάδες μετά το τέλος του Mega ένα πεδίο διεκδίκησης. Το καλοκαίρι, υπήρξε πληροφορία για επίσπευση του πλειστηριασμού όσον αφορά  την ταινιοθήκη, ωστόσο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Ο λόγος; Οι τραπεζίτες και οι εκκαθαριστές δεν ήταν διατεθειμένοι να προχωρήσουν τη σχετική διαδικασία εν μέσω προεκλογικής περιόδου.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.