Σε εκδήλωση του Δήμου Ελληνικού πήγε ο Αντώνης Σαμαράς που έγινε για την ποθούμενη επένδυση από τον Σπύρο Λάτση. Μάλιστα, εκεί, βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με όλους όσοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, ακόμα και με τους… “καζινάδες”!

Οι περισσότεροι, πάντως, που φωτογραφήθηκαν ήταν νεοδημοκράτες (βουλευτές και στελέχη του κόμματος), οι οποίοι ανήκουν στον «πυρήνα» του. Όμως, μην νομίζετε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε πολύ καιρό να τους δει…

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουν τα Piperata.gr, ο πρώην πρωθυπουργός, στο σπίτι του στην Κηφισιά, εδώ και πολλά βράδια, βλέπει τακτικότατα βουλευτές και στελέχη με τους οποίους συζητά τα πάντα.

Μην νομίζει κανείς ότι πρόκειται για… κρυφές συναντήσεις. Τουναντίον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά ποιους βλέπει. Αλλά ο πρώην πρωθυπουργός δείχνει να αδιαφορεί για αυτό… Το ίδιο και οι βουλευτές!

Μάλιστα, όπως λέγεται εντόνως -από την πλευρά του Σαμαρά-, λίαν συντόμως θα υπάρξει και το απαραίτητο… φωτογραφικό υλικό από τις συναντήσεις.

Όχι από το σπίτι, αλλά από εστιατόριο των βορείων προαστίων. Ίδωμεν…


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.