Σήμερα, στην συζήτηση για την Προανακριτική, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε πολλά.

Ωστόσο, στο τέλος αφιέρωσε αρκετά λεπτά στον Αντώνη Σαμαρά με «λίγες» αποκαλύψεις που ανάβουν όμως φωτιές στην Κ.Ο. της Ν.Δ.

Αποκάλυψε πως είχε με τον πρώην πρωθυπουργό επαφές και συναντήσεις ακόμα και όταν ήταν υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό είναι μείζον… θέμα. Και το ερώτημα είναι εάν αυτές τις συναντήσεις τις γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Όπως είπε «είχα επαφές και συναντήσεις με τον κ. Σαμαρά όταν επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία και ήταν ευρωβουλευτής, υπουργός και πρωθυπουργός αλλά με έβλεπε και μετά και συζητούσαμε όταν έγινα εγώ υπουργός. Θα αναφερθώ και στο τι μου έλεγε πως αποκαλούσε κάποιους και ποια πράγματα μου ζητούσε και με παρακαλούσε».

Στη συνέχεια, είπε πως στο παρελθόν «…ο Αντώνης Σαμαράς έχει μηνύσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Έχει δηλώσει σε τηλεοπτικό σταθμό ότι κατέφυγε στην δικαιοσύνη για να προστατέψει την τιμή και την υπόληψη του από τις κατηγορίες του Μητσοτάκη σύμφωνα με τις οποίες χρηματίστηκε για να ρίξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του ’93 . Επίσης είχε καταφερθεί κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λέγοντας ότι έχει μηδαμινή αξιοπιστία, τα ίδια ακούμε κι εμείς ότι είμαστε αναξιόπιστοι. Όταν ο Μητσοτάκης τον κατηγόρησε για εξαγορά μήνυσε και πάλι τον Μητσοτάκη».

Και η φράση που ήδη συζητείται εντόνως: «…Δεν αποκλείεται στο μέλλον να μηνύσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν δε γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί δεν θα τολμήσει για δεύτερη φορά να ρίξει κυβέρνηση της νέας Δημοκρατίας».

Προφανώς, στη Νέα Δημοκρατία έχουν πλέον θέμα…


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.