Σε συνέχεια της αποκάλυψης που έκαναν τα Piperata.gr τον περασμένο Μάιο (διαβάστε εδώ), θέμα το οποίο απασχόλησε προ ημερών και την πρεμιέρα της εκπομπής «Δίκη της Δευτέρας» στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, σχετικά με (γυναίκα) πρώην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, που ελέγχεται για παραδικαστική διαπλοκή και συγκάλυψη κακουργήματος, που φέρεται να έχει διαπράξει περιβόητος επιχειρηματίας, σάς έχω νέα αποκάλυψη – «βόμβα».

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σε λογαριασμό της εν λόγω δικαστικής λειτουργού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, βρέθηκαν 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ εντοπίστηκαν από νόμιμες υποκλοπές και πάμπολλες τηλεφωνικές συνομιλίες, μεταξύ της ιδίας και του επίμαχου υπόδικου επιχειρηματία!

Μάλιστα, από τις έρευνες της εισαγγελίας Διαφθοράς, όλα τα παραπάνω «καυτά» ευρήματα φέρονται να ταιριάζουν απολύτως χρονικά με την απόφαση που εξέδωσε το ανώτατο δικαστήριο, το οποίο είχε απορρίψει κατά πλειοψηφία (με ψήφους 2-1) την αναίρεση της απαλλαγής του υπόδικου επιχειρηματία, με το σκεπτικό ότι δεν είχε πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία…

Η ποινική, αλλά και πειθαρχική, προκαταρκτική κατά της πρώην αντιπροέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου, αρχικώς στηρίχθηκε σε τρεις ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις ενός δικηγόρου, τις οποίες διαβίβασε η εισαγγελέας Εφετών Β. Σακελλαροπούλου στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Β. Ιωαννίδη.

Η πρώην αντιπρόεδρος ελέγχθηκε πειθαρχικά και για άλλη δικαστική υπόθεση. Μάλιστα, ερευνήθηκε από αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας για παραβίαση της «αρχής αμεροληψίας».

Αυτή τη στιγμή, πάντως, ερευνάται ενδελεχώς το αν χρηματίστηκαν οι επίμαχοι δικαστικοί λειτουργοί, καθώς και το αν υπάρχει πιο βαθύ παραδικαστικό κύκλωμα, το οποίο κιόλας καθοδηγείται και δωροδοκείται από το σύστημα του περιβόητου υπόδικου επιχειρηματία… Ίδωμεν!

 

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.