ΠΗΓΗ: INSTAGRAM

Η Μάρτα Ντομίνγκες που έχει τρελάνει κατά καιρούς το ανδρικό κοινό με τις φωτογραφίες της, αυτή τη φορά… έριξε το instagram – Κυριολεκτικά!

Η Μάρτα αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από τις ελληνικές… εξέδρες. Προκάλεσε αίσθηση και άφησε άφωνο το ανδρικό (και γυναικείο) κοινό με την άφιξή της στη χώρα μας.

 

Μετά τον χωρισμό της από τον Ισπανό πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού η Μάρτα… του έδωσε και κατάλαβε. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram πήρε φωτιά από τις δημοσιεύσεις της με ταξίδια σε όλο τον κόσμο, το νέο αμόρε, τα κότερα, τις εξωτικές παραλίες και τις ημίγυμνες πόζες της, μαζεύοντας χιλιάδες likes και πάνω από 300.000 followers.

Κι όμως, η Μάρτα δεν είναι πια μαζί μας… στα social media. Ο λογαριασμός της στο instagram δεν υπάρχει πια, ενώ ο καινούργιος που η ίδια δημοσίευσε, δεν έχει καμία φωτογραφία ακόμη. Την μπλόκαραν; Τις έριξαν τον λογαριασμό. Ή ήταν μια δική της απόφαση, για να… αποστασιοποιηθεί και να μην εκθέτει άλλο τη ζωή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Οπως και να έχει, η Μάρτα δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαλε φωτιά στο ελληνικό διαδίκτυο με τις αναρτήσεις της. Επιβεβαιώνοντας ότι αποτέλεσε μία από τις ωραιότερες γυναίκες που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.