Για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο Βουκουρέστι ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Φιλαθλητικός Γ.Σ Χαϊδαρίου, με προεξέχουσα τη Μαρία Καρδαρά, η οποία πρόκειται να αγωνιστεί στην κατηγορία των 59 κιλών Νεανίδων.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ειδικά, η κάτοχος των Πανελληνίων ρεκόρ πηγαίνει στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας με μεγάλες αξιώσεις, προκειμένου να έχει ένα πολύ καλό πλασάρισμα στην εξάδα, αλλά ακόμη και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Φιλαθλητικού, η οποία αποτελείται από τον Παντελή Τριανταφυλλίδη, την Άννα Μπόγα, τον Φίλιππο Ρέμπελη, την Ρεβενικιώτη, τον Μαρκόπουλο και το Σεραφειμίδη, ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου θα ταξιδέψει στο Βουκουρέστι για το Πανευρωπαϊκό της Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων για να επιβεβαιώσει τη συνεχόμενη ανοδική πορεία του, αλλά και τις θετικές προβλέψεις!

Σ.σ.: Ως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, αλλά και ως Έλληνας, εύχομαι τόσο στα παραπάνω παιδιά όσο και στους αθλητές των άλλων Συλλόγων να τιμήσουν το εθνόσημο και να πετύχουν την καλύτερη δυνατή διάκριση.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.