Ας ξεκινήσουμε από την είδηση. Σήμερα, ο Κώστας Σκανδαλίδης –προσέξτε ποιος– με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι η Φώφη Γεννηματά η επόμενη πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε σχετική ερώτηση απάντησε ως εξής: «Εκ των πραγμάτων. Κοιτάξτε, εγώ δεν μπορώ να πω, ούτε η πρόεδρος του Κινήματος έχει μιλήσει με κανέναν γι’ αυτό, ούτε θέλω να μιλώ εκ μέρους της για προσωπικά θέματα. Αλλά αν θα μπορούσε εν δυνάμει να είναι, προφανώς».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη Χαριλάου Τρικούπη σήμανε συναγερμός και οι πάντες προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος μήπως ξεκινήσει μια φημολογία που θα αποδυναμώσει την ηγετική παρουσία της Φώφης Γεννηματά στο ΚΙΝΑΛ και στο ΠΑΣΟΚ.

«Η Φώφη Γεννηματά είναι πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Τα υπόλοιπα είναι άνευ ουσίας» έλεγαν και πρόσθεταν στην Χαριλάου Τρικούπη:  «Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση. Τελεία και παύλα».


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.