Πραγματικές είναι τελικά οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στις οποίες αναφέρθηκε στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, εγκαλώντας γι’ αυτό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με το ότι «αυξημένες περιπολίες σημαίνει και περισσότερα θύματα στο Αιγαίο».

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Πέτσας όντως είπε -στην εκπομπή “Ακραία Φαινόμενα” του Δημήτρη Καμπουράκη στον Σκάϊ- ότι «η αύξηση των περιπολιών στο Αιγαίο οδηγεί στατιστικά και σε περισσότερα θύματα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως, από το βήμα της Βουλής αποκάλεσε “ψεύτη” τον Αλέξη Τσίπρα και αμφισβήτησε ότι έγιναν οι δηλώσεις αυτές από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, προκαλώντας τον, μάλιστα, με ιδιαίτερα θρασύ τρόπο να τις παρουσιάσει αν τις έχει. Μάλιστα, δήλωνε βέβαιος ότι δεν υπάρχουν και για αυτό δεν τις καταθέτει επί τόπου ο κ. Τσίπρας!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε ότι θα παραδώσει πλήρη απομαγνητοφώνηση και κάλεσε τον πρωθυπουργό ή να ζητήσει συγγνώμη για όσα του είπε, ή να στείλει στο σπίτι του τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Το βίντεο, πάντως, επιβεβαιώνει αυτολεξεί όσα είπε ο κ. Τσίπρας!

Αναμένεται προφανώς νέα απάντηση από την κυβέρνηση, αν και ο ίδιος ο Στέλιος Πέτσας εμφανίστηκε (εσπευσμένα) στο δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ και προσπάθησε να δικαιολογήσει όσα είπε, λέγοντας πως απαντούσε στις δηλώσεις Τσαβούσογλου…

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν αυτός που ζήτησε να εμφανιστεί στον Σκάϊ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, κι έτσι να έβγαζε από τη δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό που χαρακτήρισε τις δηλώσεις του “fake news” και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ψεύτη»!

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.