Προς εισαγγελείς: Ύβρεις και απειλές Αβραάμ κατά του διαιτητή στην Ξάνθη: «Μετά θα δεις» - «Π... γιε»! (video) | piperata.gr Skip to main content

Προς εισαγγελείς: Ύβρεις και απειλές Αβραάμ κατά του διαιτητή στην Ξάνθη: «Μετά θα δεις» - «Π... γιε»! (video)

Με ευθείες απειλές απευθύνθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον διαιτητή του αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια, που επιβάλλουν την παρέμβαση των αρμόδιων πειθαρχικών οργάνων αλλά και γενικά της δικαιοσύνης, καθώς είναι νωπές όλων οι μνήμες σχετικά με το τι επακολούθησε πέρυσι μετά από το αντίστοιχο ματς, με την αποτυχημένη δολοφονική επίθεση στον διαιτητή Τζήλο.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Το βίντεο - ντοκουμέντο που ακολουθεί είναι άκρως ενδεικτικό και αποκαλυπτικό.

Ειδικότερα, με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, όπου ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την Ξάνθη, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος κατευθύνθηκε έξαλλος στον Διαμαντόπουλο, εκφράζοντας σε πολύ έντονο ύφος και με απαράδεκτο τρόπο τα παράπονά του.

Ο έμπειρος στόπερ και αρχηγός του Ολυμπιακού, πλησίασε τον διεθνή ρέφερι και του τα «έψαλε στα γαλλικά», παρά το γεγονός ότι ο Διαμαντόπουλος είχε καλή παρουσία και οι αποφάσεις του δεν φαίνεται να έπαιξαν τον παραμικρό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Αξιοσημείωτο δε ότι, ο Αβραάμ πηγαίνει πρώτα κοντά του και δείχνει με μια χειρονομία κάτι σαν... «μετά θα δεις»!

https://www.youtube.com/watch?v=8m3xduXkmvk

Ο Παπαδόπουλος, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί. Απομακρυνόμενος από το σημείο που βρισκόταν η διαιτητική ομάδα, ο τηλεοπτικός φακός τον «συνέλαβε» να του λέει... «πουτ@ν@ς γιε»!


Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.