Πιπεράτα Παρασκήνια ...δια χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Γραμμή «άμυνας» Καραπαπά για «μπράβους» Μαρινάκη: «Περνούσαμε» τυχαία από το Χίλτον… και ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις! (pic-δήλωση)

Είναι λίγο – πολύ γνωστές στο ευρύ κοινό οι δηλώσεις ενός εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, μετά τον αγώνα της Ξάνθης με τους «ερυθρόλευκους» που έληξε ισόπαλο (0-0) για την 9η αγωνιστική της Super League.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σε αυτή την εκτενή -ίσως και ακραία, ίσως και δικαίως ή αδίκως γεμάτη οργή- δήλωση του Καραπαπά, σχετικά με το “ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης και του Βόλου”, όπου ζήτησε “να ανοίξει το μετοχικό κεφάλαιο” αυτών των δύο ΠΑΕ, αλλά και που κατήγγειλε ότι “χάθηκε στα Πηγάδια το VAR” και πως “το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ξεφτιλιστεί παντελώς”, μού έκανε ιδιαίτερη αίσθηση κάτι που στους περισσότερους πέρασε απαρατήρητο, γιατί ουδείς κατάλαβε τι ήθελε να πει ο “ποιητής”.

Σκοπίμως, λοιπόν, άφησα να περάσουν αρκετά εικοσιτετράωρα, ώστε να μην έχει να πει κάποιος ότι εστιάζω σε αυτό που θα εστιάσω… για να βλάψω τον Ολυμπιακό ή και να μεροληπτήσω υπέρ του ΠΑΟΚ, τον οποίο κατ’ ουσίαν στόχευε η δήλωση του ενός εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι, μεταξύ των ακραίων οπαδικών λεχθέντων, ο Καραπαπάς είναι αυτός που έμπλεξε (σκοπίμως;) -την αρπαγή δημοσιογράφου- και το Χίλτον… με το ποδόσφαιρο! Τους εισαγγελείς για ποινικά αδικήματα -και συγκεκριμένα περί κακουργημάτων- με αυτούς της αθλητικής δικαιοσύνης. Γιατί να υπενθυμίσω ότι το επίμαχο δημοσίευμα για το οποίο έδρασαν οι μπράβοι αφορούσε στην αποκάλυψη του πορίσματος Τζίβα για το Noor1. Αλλά και τα προηγούμενα δημοσιεύματα στα Piperata.gr που δεν άρεσαν καθόλου στον Μαρινάκη και στο περιβάλλον του, δεν είχαν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και δη τον Ολυμπιακό.

Που λοιπόν αποσκοπούσε ο Καραπαπάς; Του ξέφυγαν αυτά περί Χίλτον, εισαγγελέων, διώξεων; Τα είπε κι αυτά πάνω στην αγανάκτηση του; Ή μήπως προετοιμάζει τον «στρατό» του αφεντικού; Φτιάχνει την «άμυνα» των «μπράβων» και του εντολέα… της αρπαγής, εμπλέκοντας τα ποινικά με τα ποδοσφαιρικά – οπαδικά; Να αναφερόταν -και δεν το διευκρίνισε- μόνο(;) στην υπόθεση Σαρρή και της θρασύτατης απολογίας Μαρινάκη στον εισαγγελέα διαφθοράς; Να ήθελε με ένα σμπάρο να πετύχει… δυο τρυγόνια; Στις ανωμοτί καταθέσεις ο Μαρινάκης λέτε να έχει πει… τα ίδια; Και οι μπράβοι του να έχουν πει ακριβώς τα ίδια; Ο Πίκουλας; Τέτοιες συμπτώσεις ή πρόκειται για… ίδιες θρασείς τακτικές; Γιατί θέλουν τον κόσμο του Ολυμπιακού για «ασπίδα» στις νέες δικαστικές περιπέτειες τους; Ποιος ξέρει; Θα φανεί!..

Απόσπασμα από την περιβόητη -επίμαχη- δήλωση Καραπαπά, όπου μέσα σε κόκκινο πλαίσιο είναι αυτά περί Χίλτον, εισαγγελέων και ποινικών διώξεων…

Το πιθανότερο είναι ότι αφορά σε… «πρόοδο», παραδοχής και δημόσιας ομολογίας, του περιβάλλοντος Μαρινάκη ό,τι… έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις! Γιατί μέχρι τώρα κάποιοι «τάιζαν σανό» τους ανεγκέφαλους, αλλά και τους αφελείς φιλάθλους ό,τι… πρόκειται περί «εξωγήινων… και φαντασιώσεων ενός εγκάθετου».

Είναι προφανές ότι φοβούνται πως ο καιρός έφθασε και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο των δικαστικών αιθουσών. Αυτή η υπόθεση θα φθάσει σε δίκη! Δεν θα γίνει… Noor1. Θα βγει… όλη η αλήθεια στο φως!

Η κοινή γνώμη στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον πλανήτη ολόκληρο, θα μάθει τι συνέβη και θα κλονιστεί από τα ευρήματα των ελληνικών και -αδιαμφισβήτητων- ξένων αρχών, σχετικά με την αρπαγή δημοσιογράφου (του υπογράφοντος) από το lobby του ξενοδοχείου Χίλτον, στις 15 Μαρτίου 2018. Και οι θρασύδειλοι, δεν θα μπορέσουν να πείσουν ούτε τους οπαδούς της ομάδας (τους) για το ότι περνούσαν απλώς τυχαία…

Θα λάβουν άπαντες ένα καλό μάθημα για το ότι… η γενναιότητα και η ανδρεία δεν μετριούνται με το ποιος έχει περισσότερο χρήμα (παράνομο ή νόμιμο). Ποιος πάει μαζί με άλλον/ους εναντίον ενός! Ποιος αντί να χρησιμοποιεί μυαλό και επιχειρήματα, προτάσσει μπράτσα και όπλα. 

Κι αυτός σάς το λέει ένας δημοσιογράφος (που ναι μεν υπήρξε το θύμα), αλλά που έχει γυμναστεί όσοι λίγοι, τιμώντας και το εθνόσημο ως παλαιστής της ελληνορωμαϊκής πάλης. Για τον οποίο (όσοι ξέρουν) ο κυρ-Παναγιώτης ο Αρκουδέας του Εθνικού ΓΣ και ο αείμνηστος Ολυμπιονίκης Γιώργος Ποζίδης έλεγαν, όποτε τους δινόταν η αφορμή ότι… δεν έχουν γυμνάσει πιο δυνατό, πιο ψυχωμένο και πιο χαρισματικό σε φυσική κατάσταση παλαιστή!

Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, όμως, διδάσκει ότι οι διαφορές δεν λύνονται έτσι… Πόσω μάλλον όταν ως δημοσιογράφος έκανα απλώς τη δουλειά μου. Τίμησα το λειτούργημα μου. Και δεν λιγοψύχησα ούτε για μια στιγμή.

Εκ του αποτελέσματος δε, θα αποκαλυφθεί το ποιοι υπήρξαν θρασύδειλοι.

Ειδικά, όταν θα βγαίνουν οι απολογίες τους θα γελάει ο κόσμος σε ολόκληρο τον πλανήτη για το πόσο άνανδροι και μικρόψυχοι είναι… όλοι οι εμπλεκόμενοι!  

Κοινοποιήστε το άρθρο: