Παραπολιτικά

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του… Σταϊκούρα στο Οικονομικών; (pics)

Μερικές φορές, μάλλον για να είμαστε ειλικρινείς τις περισσότερες, τα ΜΜΕ «σπρώχνουν» τις πολιτικές εξελίξεις.

Κοιτάξτε τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες:

– Βγήκε η Καθημερινή, στο κύριο άρθρο της και με τίτλο «Βιασύνη», τα έχωσε στον υπουργό Οικονομικών για τη σπουδή που επέδειξε να πει πως στο χτίσιμο του αφορολογήτου με ηλεκτρονικές συναλλαγές θα συνυπολογίζονται και τα ενοίκια. Βασικά, άλλοι ήταν οι βασικοί λόγοι, απλά αυτό ήταν το μήνυμα…

Σταϊκούρας

– Και ήρθε να δέσει το γλυκό από το ΔΟΜ και τον βηματοδότη που έγραψε τα εξής: «…Ρώτησα έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού εάν σκοπεύει ο κ. Μητσοτάκης τον Δεκέμβριο να προχωρήσει σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις όσον αφορά τη σύνθεση της κυβέρνησής του. Δηλαδή εάν θα κάνει ανασχηματισμό, έστω και μίνι. Και ιδού τι μου απάντησε: «Αυτά που ακούγονται περί ανασχηματισμού τον Δεκέμβριο είναι πληροφορίες της αγοράς.

Σταϊκούρας

Παρά το γεγονός ότι οι ανασχηματισμοί δεν ανακοινώνονται, σας λέω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση για κάτι τέτοιο. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανασχηματισμό».

Και πάνω στη συζήτηση μου είπε και το εξής περίεργο, το οποίο σας μεταφέρω αυτούσιο: «Ξέρεις», μου λέει, ότι «ένα από τα πρόσωπα που σκεφτόταν να συμπεριλάβει στο κυβερνητικό σχήμα ο κ. Μητσοτάκης ήταν και ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης;»!

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως στον επόμενο ανασχηματισμό ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι προς αποχώρηση. Όταν δεν γίνονται τα «κέφια» κάποιων, έρχονται τα δημοσιεύματα… Άσε που όπως λέγεται “δίνει” απευθείας τα θέματα του υπουργείου σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Κοινοποιήστε το άρθρο: