Δήλωση-«βόμβα» από Βορίδη: Ζητά Σαμαρά για αντι-Παυλόπουλο! - Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ... -
Πολιτική

Δήλωση-«βόμβα» από Βορίδη: Ζητά Σαμαρά για αντι-Παυλόπουλο! – Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ…

Άλλοι έγραψαν «βόμβα». Άλλοι είπαν «έκπληξη». Οι καλά μυημένοι, είπαν ότι «άρχισαν τα όργανα». Ο Μάκης Βορίδης, εντελώς ξαφνικά, την ημέρα που ο Κυρανάκης δέχεται βολές από την Ντόρα, βγήκε και είπε πως θέλει… Σαμαρά στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best tv και στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα στήριζε μία τέτοια επιλογή, δεδομένου ότι ακούστηκε το όνομα του Αντώνη Σαμαρά για την Προεδρία, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, απάντησε: «Αναφανδόν. Εγώ είμαι μέγας φαν και φίλος του Αντώνη Σαμαρά, είναι γνωστό αυτό. Μακάρι να το θέλει ο ίδιος -δεν ξέρω αν το θέλει- και μακάρι να είναι αυτή η πρόταση της παρατάξεως».

Προσέξτε μία λεπτομέρεια στα όσα είπε: «Μακάρι να είναι αυτή η πρόταση της παρατάξεως». Θεωρείτε ότι το είπε από… μόνος του; Πιστεύετε ότι δεν το έχει συζητήσει με τον πρώην πρωθυπουργό; Τυχαία λέτε να έσπασε το εμπάργκο του Μαξίμου, ανοίγοντας ξανά την προεδρολογία;

Έχουμε γράψει πολλάκις στα Piperata.gr πως τους επόμενους μήνες, όλοι στη Ν.Δ. θα χορεύουν «σκληρό ροκ» με απρόβλεπτα αποτελέσματα…

Οι σαμαρικοί θα πιέζουν… Οι καραμανλικοί, αλλά και ο ίδιος ο Καραμανλής έχουν ταχθεί υπέρ του Παυλόπουλου και σίγουρα δεν θα είναι υπέρ Σαμαρά ή κάποιας γυναίκας του σημιτικού συστήματος.

Την ίδια ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει χατίρια για να κατευνάσει πνεύματα… Τι εννοούμε;

Διαβάζουμε στο ΑΠΕ: «Στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση Παπασταύρου από την Επιτροπή Πόθεν Εσχες, κατόπιν του ελέγχου που διενήργησε σχετικώς με το αν ο υπόχρεος, κατά το έτος 2012, έχει υποβάλλει ορθώς την αρχική δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Ο τότε σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, ελέγχετο για το εάν είχε υποβάλλει κατά τον νόμο ορθώς τη δήλωση Πόθεν Εσχες, στην οποία ήταν υπόχρεος, λόγω της ιδιότητάς του αυτής. Σήμερα, η αρμόδια για τον έλεγχο Πόθεν Έσχες Επιτροπή της Βουλής, η οποία απαρτίζεται από ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, ορκωτούς λογιστές και μειοψηφία πολιτικών προσώπων, διαπίστωσε την κατά τον νόμο ορθή υποβολή της δήλωσης και έθεσε την υπόθεση στο αρχείο».

Τα συμπεράσματα επ’ αυτού και πολλών άλλων… δικά σας!

 

Κοινοποιήστε το άρθρο: