Ο Πέτρος Κόκκαλης «ψήνεται» να ταράξει τα νερά στα media με... νέο ημερήσιο και κυριακάτικο φύλλο | piperata.gr Skip to main content

Ο Πέτρος Κόκκαλης «ψήνεται» να ταράξει τα νερά στα media με... νέο ημερήσιο και κυριακάτικο φύλλο

Ο Πέτρος Κόκκαλης έχει στα σκαριά την έκδοση ημερήσιας και κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζεται και αυτός να κάνει δυναμικό μπάσιμο στο χώρο των media.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η έκδοση θα προχωρήσει «αν δεν… στραβώσει κάτι, την τελευταία στιγμή, και μάλιστα με γενικό διευθυντή το όνομα του οποίου θα προκαλέσει έκπληξη στην αγορά»

Τόσο η ημερήσια έκδοση όσο και αυτή της Κυριακής θα είναι πλούσιες και το νέο φύλλο δεν θα φέρει τη… φωτεινή επιγραφή ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το άρωμά του θα είναι όσο χρειάζεται αριστερό.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη κίνηση της οικογένειας Κόκκαλη που σηματοδότησε την επιστροφή της στον χώρο των media, έγινε με την ανάκτηση του Flash.gr, ενός από τα πρώτα ειδησεογραφικά portal που έστησε μαζί με τους δημοσιογράφους του πάλαι ποτέ κορυφαίου τότε ενημερωτικού ραδιοσταθμού Flash 9.61 και που σήμερα ανήκει στο συνεταιριστικό σχήμα των εργαζομένων του, χωρίς όμως να εκπέμπει.


Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
8 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.