Στην αντεπίθεση πέρασε ο δικηγόρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης στη Προανακριτική Επιτροπή τριών βουλευτών.

Ειδικότερα, ο συνήγορος του πρώην υπουργού, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης για τον  Θανάση Πλεύρη, την Ζωή Ράπτη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου.
Οι αιτίες

Σε ότι αφορά την κυρία Ράπτη και τον κ. Πλεύρη η αιτιολογία για το αίτημα εξαίρεσης είναι ότι διετέλεσαν και οι δύο σύμβουλοι υπουργών υγείας. Συγκεκριμένα, η πρώτη ήταν σύμβουλος του Άδωνη Γεωργιάδη και ο δεύτερος υπήρξε σύμβουλος του Μάκη Βορίδη.

Σε ότι αφορά δε τον κ. Κεγκέρογλου, η αιτία είναι λόγω των άκρως μεροληπτικών δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς στον Τύπο.

Παράνομη η εξαίρεση των Πολάκη και Τζανακόπουλου

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο OPEN, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ανέφερε ότι η εξαίρεση του διδύμου είναι παράνομη και αντισυνταγματική ενέργεια.

Επισημαίνοντας δε ότι: «Το 2010 δεν είχαμε προανακριτική, αλλά προκαταρκτική. Έγινε «ευχή» και έγινε αποδεκτή. Είχαν ήδη καταθέσει οι μάρτυρες. Εάν επιμένει στην παρανομία η Επιτροπή θα είναι άκυρη η εξέταση με αυτές τις παράνομες αποφάσεις».


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.