Η παρέμβαση της Μαρέβας στο Μαξίμου: Σε πολυθρόνες του παππού της θα κάθονται οι επίσημοι επισκέπτες του πρωθυπουργού (pics) | piperata.gr Skip to main content

Η παρέμβαση της Μαρέβας στο Μαξίμου: Σε πολυθρόνες του παππού της θα κάθονται οι επίσημοι επισκέπτες του πρωθυπουργού (pics)

Σε αλλαγές στη διακόσμηση του Μαξίμου έχει προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη παρέμβαση της Μαρέβα Μητσοτάκη, όπως παρατηρήθηκε στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπινγκ.

Ο Κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε τη προσωπική του αισθητική στο γραφείο του Μαξίμου, ή μάλλον την αισθητική της συζύγου του, Μαρέβα. Συγκεκριμένα, άλλαξε τις δύο πολυθρόνες που φιλοξένησαν τους επίσημους καλεσμένους του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στις διμερείς συναντήσεις του.

Πρόκειται για τις δύο λευκές πολυθρόνες που βρίσκονταν κοντά στο παράθυρο.

Ο Κ. Μητσοτάκης αφαίρεσε τις δύο πολυθρόνες, και τοποθέτησε στη θέση τους δύο καφέ πολυθρόνες, που είχαν αγοραστεί από τον παππού της Μαρέβα Μητσοτάκη τη δεκαετία του '50.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη αναπροσαρμογή που έκανε, καθώς μετέφερε το τραπέζι με τις πολυθρόνες από τη γωνία στο κέντρο του δωματίου...Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV