«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ. σε κλαμπ στο Γκάζι και 10 συλλήψεις - 300 άτομα στα γόνατα με τα χέρια στο κεφάλι | piperata.gr Skip to main content

«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ. σε κλαμπ στο Γκάζι και 10 συλλήψεις - 300 άτομα στα γόνατα με τα χέρια στο κεφάλι

«Ντου» έκανε η Δίωξη Ναρκωτικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

300 άτομα στα γόνατα με τα χέρια στο κεφάλι - κινηματογραφικές σκηνές στο κέντρο της Αθήνας.

Έφοδο έκανε η Δίωξη Ναρκωτικών σε γνωστό κλαμπ με τον άνθρωπο που έπαιζε μουσική εκείνο το βράδυ να καταγγέλλει το περιστατικό και να περιγράφει σκηνές που θυμίζουν άλλες εποχές.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του επικράτησε πανικός και φόβος ενώ, είπαν σε όλους να πέσουν στα γόνατα και βάλουν τα χέρια πίσω από το κεφάλι τους!

https://www.facebook.com/george.apergis.page/posts/2629300550442630

Ειδικότερα στην ανάρτηση ο dj George Apergis γράφει χαρακτηριστικά:

Τρομοκρατική Επίθεση και Ομηρία από το ίδιο σου το Κράτος.

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης.

Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική στο Steam club στην Αθήνα στο Γκάζι. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξης.

Έχοντας συνεργασία με τον χώρο και έως διοργανωτής στο πρόσφατο παρελθόν γνωρίζω το τεράστιο κόστος το οποίο δαπανάτε σε security για την αποφυγή φασαριών και χρήσης ουσιών, το οποίο έιναι εμφανές σε όλο τον χώρο.

Μετά το dj set μου και ενώ έχεις πιει 2-3 ποτά και έχοντας θετικά συναισθήματα καθώς είσαι κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και τον φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατιστέ τωρα!! τα χέρια στα κεφάλια όλοι!!! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας.

Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκοτώσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί

Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες.

Μια καθαρά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης της προσωπικής αξιοπρέπειας με στόχο τον εναλλακτικό χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Δευτέρα σήμερα και νέα από τους περισσότερους φίλους μου δεν έχω και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως σχεδόν κανένας από τους θαμώνες δεν έχει αναρτήσει τίποτα. Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει την οργανωμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από πληροφορίες ότι στο κατάστημα διακινούνται ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν περίπου 10 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την έφοδο σε κλαμπ στο Γκάζι

Στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποτροπή της διάδοσης χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών σε χώρους εστίασης και διασκέδασης, πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες (10 Νοεμβρίου 2019), αστυνομική επιχείρηση σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν (10) άτομα (5 αλλοδαποί και 5 ημεδαποί) και συγκεκριμένα:

  1. Έξι (6) πελάτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία
  2. Υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης, που κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων
  3. Οι ιδιοκτήτες του κέντρου

Επιπλέον στο δάπεδο του καταστήματος εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και ecstasy, τις οποίες απέρριψαν οι κάτοχοι τους.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 12,6 γραμ. κάνναβη και 3,5 γραμ. κοκαΐνη
  • 1,7 γραμ. ηρωίνη και 3,2 γραμ. MDMA
  • 2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV