Ο Ευάγγελος Σταθόπουλος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΛΑΣ

Φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας των δύο συλληφθέντων, καθώς και του καταζητούμενου, που συμμετείχαν στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» έδωσε στη δημοσιότητα, ως γνωστόν, η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο Ευάγγελος Σταθόπουλος του Κωνσταντίνου και της Αγγελικής που γεννήθηκε την 09-10-1978 στην Αθήνα Αττικής και ο Διονύσιος Μπάκας του Χρήστου και της Ελένης, που γεννήθηκε την 11-05-1974 στην Αθήνα Αττικής, είναι ένα από τα μέλη, λοιπόν, που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής.

Όπως, όμως, ο ίδιος δηλώνει στο προφίλ του στο Facebook (Sifu Vagelis Stathopoulos) είναι και «Sifu» σε σχολή που διδάσκει Wing Chun, δηλαδή δάσκαλος σε σχολή μιας ιδιαίτερα δημοφιλούς κινέζικης πολεμικής τέχνης, της ίδιας που διδάχτηκε ο διάσημος Μπρους Λι.

Το Γουίν Τσουν λέγεται ότι επινοήθηκε από μία γυναίκα, την βουδίστρια μοναχή Νιγκ Μούι (Ng Mui), περίπου το 170πχ… Η μοναχή Νιγκ Μούι είχε μία μαθήτρια που ονομαζόταν Γιμ Γουίν Τσουν (Yim Wing Chun). Το όνομα Γουίν Τσουν κυριολεκτικά σημαίνει «Ελπίδα για το μέλλον». Ωστόσο είναι αμφίβολο κατά πόσο αυτή η προέλευση αποτελεί μύθο ή πραγματικό γεγονός. Επίσης λέγεται ότι το Γουίν Τσουν είναι ένας συνδυασμός τεχνικών του γερανού και του φιδιού που αναπτύχθηκε από τους μοναχούς του Νότιου Ναού του Σαολίν στην επαρχία Φουτζιέν (Fujian).

Δείτε τις φωτογραφίες από το Facebook του Σταθόπουλου:


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.