Άδωνις Γεωργιάδης: Λόγια αγάπης από τον Λοβέρδο | piperata.gr Skip to main content

Άδωνις Γεωργιάδης: Λόγια αγάπης από τον Λοβέρδο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε, σχολίασε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και μίλησε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για τον νυν υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον βλέπει σαν μικρό του αδελφό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στο GRTimes παραδέχτηκε ότι τον πρώτο καιρό που εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση, δεν του φάνηκε ότι είναι κοντά στη δική του νοοτροπία.

Στη συνέχεια όμως ανέφερε: «Όταν τον είδα από κοντά είπα ότι έχω εντυπωσιαστεί. Τον ρώτησα αν είναι βασιλικός και μου είπε πως δεν ήταν και τότε βρήκαμε κοινές βάσεις».

Δείτε από το 12:00 και μετά

https://www.youtube.com/watch?v=q4h_hJBtyG0&feature=emb_title

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα παιδί που έχει παλέψει πολύ στη ζωή του, ότι είναι ορφανός και πώς τον θεωρεί τον μικρό του αδελφό, αν και σημείωσε ότι ο αδελφός του ο Λεωνίδας είναι καλύτερος από τον Άδωνι.

Περιγράφοντας τη σχέση που έχει με τον Άδωνι ανέφερε ότι δεν είναι στενός του φίλος, ούτε κάνει πολύ παρέα μαζί του, παίζουν όμως μερικές φορές τέννις και πως μέσα από την πολιτική τους γνωριμία μπορεί να τον χαρακτηρίσει ως μικρό το αδελφό.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV