Συγκλονιστική αποκάλυψη Γρηγοριάδη: Θύμα σεξιστικής επίθεσης των ΜΑΤ... η 16χρονη κόρη του! (Vid) | piperata.gr Skip to main content

Συγκλονιστική αποκάλυψη Γρηγοριάδη: Θύμα σεξιστικής επίθεσης των ΜΑΤ... η 16χρονη κόρη του! (Vid)

Μία άκρως συγκλονιστική, και παράλληλα απαράδεκτη για τον καταγγέλοντα, αποκάλυψη έκανε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Οι Αταίριαστοι».

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Γρηγοριάδης δήλωσε ότι η 16χρονη κόρη του δέχθηκε χυδαία σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι ανάλογα περιστατικά «συμβαίνουν συστηματικότατα, δεν είναι η πρώτη φορά».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γρηγοριάδη:

«Η κόρη μου πριν από δύο εβδομάδες πέρναγε το απόγευμα από την πλατεία Εξαρχείων, όπως πιστεύω ότι έχει δικαίωμα -και όπως ο πρωθυπουργός έχει εγγυηθεί ότι θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες από δω και πέρα που κυβερνά αυτή η κυβέρνηση- και δέχτηκε σεξιστική επίθεση, χυδαιότατη.

Η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της. Άνδρας των ΜΑΤ, από κλούβα, της είπε «αν ξανάρθει από δω θα σου ξεσκίσω τη μου…»»

https://youtu.be/BDeRxvpbZtcAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV