Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής: “Ζει κανένας από τους μάρτυρες για Μαρινάκη - Noor1;” | piperata.gr Skip to main content

Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής: “Ζει κανένας από τους μάρτυρες για Μαρινάκη - Noor1;”

"Ζει κανένας από τους μάρτυρες του κύριου Μαρινάκη με το Noor 1; Γιατί όλοι έχουν αποδημήσει εις Κύριον" αναρωτήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος άσκησε από το βήμα της Βουλής έντονη κριτική στο νέο Ποινικό Κώδικα και ζήτησε αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο για τους ναρκέμπορους.

"Κυνηγάτε δυο τρεις στα μπαράκια, δυο τρία γραμμάρια ναρκωτικά. Καλή η δουλειά για τις εντυπώσεις για να δείξει η αστυνομία ότι έκανε δουλειά και να αλλάξουμε ατζέντα" είπε χαρακτηριστικά.

"Ναρκέμποροι κύριε υπουργέ, να πάτε το καλοκαίρι στη Μύκονο που η σκόνη φεύγει από τον αέρα" είπε στη συνέχεια πρόεδρος της Ελληνικής λύσης.

Μιλώντας για τα ναρκωτικά στη Μύκονο, σε μια αποστροφή του λόγου ο Κυριάκος Βελόπουλος αναρωτήθηκε και για την υπόθεση του Noor 1 απευθυνόμενος προς τους παρόντες βουλευτές της ΝΔ, εάν ζει κανένας από τους μάρτυρες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Έμεινε κανένας μάρτυρας παιδιά; Ζει κανένας από τους μάρτυρες του κύριου Μαρινάκη με το Noor 1; Γιατί όλοι έχουν αποδημήσει εις Κύριον".

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 08:00

https://www.youtube.com/watch?v=lJaMm6thyWY&feature=emb_title

Ο κ. Βελόπουλος, καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι εξαίρεσε από τον Ποινικό Κώδικα, την δικαστική απέλαση "στερώντας από τον δικαστή το δικαίωμα να απελάσει κάποιον που θεωρεί ότι έκανε ένα έγκλημα" ενώ δεν επαναφέρει την αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα "ο κάθε κακούργος, ο κάθε παράνομος, ο κάθε βιαστής" να μπορεί να ψηφίζει και δεν προβλέπει αυστηρές κυρώσεις για την λιποταξία από τον Στρατό "κι έτσι αυτός που είναι ρίψασπις δεν θα τιμωρηθεί ποτέ από το κράτος".

Επίσης ο κ. Βελόπουλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν προβλέπει σε καμία διάταξη τον θρησκευτικό όρκο ενώ δεν θεσμοθέτησε την βλασφημία "κάνοντας έγκλημα εναντίον της Ορθοδοξίας" και αναρωτήθηκε "Μπορώ να βρίζω θεούς, Ιησού, Παναγία, Χριστό και κανείς να μην με ενοχλεί, όμως, αν πω κάτι για το Ισλάμ, κατευθείαν αλυσίδες και χειροπέδες, γιατί κύρις υπουργέ;".Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV