Πιπεράτα Παρασκήνια ...δια χειρός Πάρι Κουρτζίδη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρέμβαση Βελόπουλου στη Βουλή για την αρπαγή του εκδότη-δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη και τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου

Βελόπουλος: Για άλλη μία φορά, o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος,  ταράζει τα νερά εντός του Κοινοβουλίου, μη μασώντας τα λόγια του, αυτή τη φορά αναφερόμενος ευθέως στην αποτυχημένη δολοφονική επίθεση κατά του διαιτητή Τζήλου και στην  συμμετοχή που δείχνουν τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ ότι είχαν οι στενοί συνεργάτες στις ναυτιλιακές εταιρείες και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός του υπόδικου εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο για την υπόθεση του «Noor 1», όσο και για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, αναφερόμενος στα ευρήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, επεσήμανε ότι η υπόθεση εκκρεμεί στη δικαιοσύνη γιατί εμπλέκεται υπόδικος-φίλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ υπάρχουν στοιχεία ακόμη και για συγκατηγορούμενους με τον κ. Μαρινάκη στην υπόθεση του «Noor1», οι οποίοι εμφανίζονται να εμπλέκονται και στον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, όμως, αναφέρθηκε και στην αρπαγή του δημοσιογράφου – εκδότη του Piperata.gr, Πάρι Κουρτζίδη, μέμφοντας την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη που, ενώ έχουν περάσει 20 μήνες κι έχουν στοιχειοθετηθεί οι κατηγορίες κατά του υπόδικου επιχειρηματία και των μπράβων του, ο εισαγγελέας δεν έχει ασκήσει ακόμη ποινικές διώξεις σε βάρος τους!

Περισσότερα και λεπτομερέστερα σε λίγο, δια χειρός του ιδίου του Πάρι Κουρτζίδη… μαζί με το βίντεο της ομιλίας – «βόμβα», του Κυριάκου Βελόπουλου, από το βήμα της Βουλής, για το αθλητικό νομοσχέδιο και τη βία στα γήπεδα.

Κοινοποιήστε το άρθρο: