Από νηπιαγωγός... Η σύζυγος μεγαλο-δημοσιογράφου του Μαρινάκη επικεφαλής στον «Άγιο Σάββα»! (pics) | piperata.gr Skip to main content

Από νηπιαγωγός... Η σύζυγος μεγαλο-δημοσιογράφου του Μαρινάκη επικεφαλής στον «Άγιο Σάββα»! (pics)

Η Όλγα Μπαλαούρα, σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ επί ΠΑΣΟΚ - ΔΟΛ, αλλά και σήμερα μεγαλο-στελέχους του ΔΟΜ (Βαγγέλη Μαρινάκη), Γιώργου Παπαχρήστου, διορίστηκε από τον υπουργός Υγείας νέα διοικητής στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».
...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Προφανώς, ο εν λόγω διορισμός, όπως τελικά και οι περισσότεροι που αφορούν στους νέους διοικητές νοσοκομείων, έχουν την υπογραφή και τη σφραγίδα του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και των στενών συνεργατών του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, οι διορισμοί έχουν γίνει με στενά κομματικά κριτήρια.
Για παράδειγμα, ο νέος 76χρονος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας που έφυγε από τους ΑΝΕΛ επειδή δεν τον είχαν κάνει αυτοί διοικητή νοσοκομείου το 2016, κι έγινε τώρα, μετά από συναλλαγή του με τον ίδιον τον πρόεδρο της ΝΔ.
Άλλο, το ίδιο κραυγαλέο, παράδειγμα: Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας, Δημήτρης Σκανδάλης, ο οποίος διακρίνεται στην παρακάτω φωτογραφία μέσα σε κύκλο δίπλα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αγιασμό στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης του νομού του, επιβραβεύθηκε... αφού τελικά επελέγη -για να σκανδαλίσει την κοινή γνώμη (λόγω της κομματικής του ιδιότητας)- να διοικήσει το νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Όσον αφορά στην κυρία Μπαλαούρα, τη σύζυγο του περιβόητου δημοσιογράφου Παπαχρήστου, φαίνεται ότι από νηπιαγωγός (έτσι λέγεται, βιογραφικό δεν δόθηκε στη δημοσιότητα) έχει χρόνια τώρα καλο-βολευτεί (έχοντας και το MEGA μέσο...) με το επάγγελμα «διοικητής νοσοκομείου», καθώς και επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου διετέλεσε επικεφαλής του Γενικού Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος», ενώ παράλληλα είχε αναλάβει διοικητής και στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».
Η δε μακρά «επαγγελματική σταδιοδρομία» της, σε διοικήσεις δημόσιων νοσοκομείων, έχει ξεκινήσει -κλασικά επί ΠΑΣΟΚ- από τη θέση της υποδιοικητού του «Αγ. Όλγα»!
ΥΓ.: Απορία: Τόσους απόστρατους σε διοικήσεις νοσοκομείων δεν είχαμε ξαναδεί ούτε επί χούντας! Συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος;  


Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.