Συκοφαντική επίθεση Άδωνη στα Piperata.gr ...με έμμεσες βολές κατά συζύγων Καραμανλή-Τσίπρα! (pic-tweets) | piperata.gr Skip to main content

Συκοφαντική επίθεση Άδωνη στα Piperata.gr ...με έμμεσες βολές κατά συζύγων Καραμανλή-Τσίπρα! (pic-tweets)

Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ με απαράδεκτο σχόλιο στο Twitter σε βάρος του υπογράφοντος, με αφορμή τα αποκλειστικά δημοσιεύματα στα Piperata.gr που αποκαλύπτουν το πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε τους νέους διοικητές νοσοκομείων, αλλά και το ποιοι ακριβώς είναι αυτοί, επικεντρώθηκε σε ένα μόνο, το οποίο χαρακτήρισε σεξιστικό και αισχρό!

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Τα Piperata.gr ασφαλώς δέχονται την κριτική, ειδικά αν αυτή είναι καλοπροαίρετη ή και αυθόρμητη. Κατανοούν πολλές φορές αν αυτή προέρχεται από κάποιον που θίγεται άμεσα. Επουδενί όμως δεν δεχόμαστε, ειδικά ο υπογράφων, τη λογοκρισία και τη διαστρέβλωση ενός δημοσιεύματος, πόσω μάλλον όταν εμπεριέχει συκοφαντική πρόθεση και μάλιστα από κάποιον, ο οποίος δεν αναφερόταν πουθενά μέσα στο εν λόγω δημοσίευμα (για την τοποθέτηση της κυρίας Όλγας Μπαλαούρα ως διοικητή στο «Αγ. Σάββας»).

Πιθανολογώ ότι θίχτηκε για άλλο δημοσίευμα στο οποίο όντως αναφερόταν γιατί αποκαλύψαμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τοποθέτησε ξανά διοικητή σε νοσοκομείο, αυτόν που είχε, ο ίδιος, επί υπουργίας του και κυβέρνησης Σαμαρά, διοικητή σε τρία νοσοκομεία ταυτόχρονα, τον οποίο «κυνήγαγε» κυριολεκτικά ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης -τότε- Λέανδρος Ρακιντζής, γιατί καταγγέλθηκε για απίστευτα πράγματα!..

Εκτός αν θέλησε να υπερασπιστεί τον καλό του φίλο (κατά δήλωσή τους) Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος πράγματι αναφέρεται στο επίμαχο δημοσίευμα, γιατί επί υπουργίας του και πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου είχε κι αυτός τοποθετήσει (πριν από τον Βασίλη Κικίλια) την κυρία Μπαλαούρα ως επικεφαλής σε διοικήσεις νοσοκομείων (ταυτόχρονα), διατηρώντας μία παράδοση (ΠΑΣΟΚ).

Θυμίζω ότι η κυρία Μπαλαούρα δεν φέρεται να έχει καμία σχετική ειδικότητα ή και πτυχίο ιατρικής ή και νοσοκομειακής διοίκησης, είναι νηπιαγωγός στο επάγγελμα, ενώ φέρεται εκ των αποτελεσμάτων να έχει αναγάγει -η αλήθεια είναι όπως και πολλοί άλλοι- τη θέση του διοικητή νοσοκομείου σε κανονικό - μόνιμο «επάγγελμα» τα τελευταία 15 χρόνια. Προφανώς, αντλώντας δύναμη και επιρροή από τον σύζυγος της, δημοσιογράφο στα NEA και σχολιαστή σε MEGA και ONE, τόσο την εποχή του πανίσχυρου ΔΟΛ (επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ), όσο και σήμερα επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη (επί κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη).

Φυσικά, δεν σχολιάζει την τοποθέτηση του προέδρου της γαλάζιας ΝΟΔΕ Άρτας στο νοσοκομείο Πρέβεζας, ούτε τους απόστρατους που ανέλαβαν διοικητές νοσοκομείων!..

Ο -όποτε θέλει- λαλίστατος κ. Γεωργιάδης, δεν βρίσκει μία λέξη για την επιλογή του διοικητή στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κρήτης (ΠΑΓΝΗ), για τον οποίο θα γράψουν τα Piperata.gr, καθώς φέρεται να κατηγορείται και να έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για εγκληματικό ιατρικό λάθος!

Όπως δεν έχει κάνει τόσο καιρό μία δήλωση, ενώ έχει προκληθεί, όπως και σήμερα ως απάντηση μου, για τον «έντιμο φίλο» του, όπως ο ίδιος έχει πει δημοσίως, τον υπόδικο (δις μέχρι στιγμής) εφοπλιστή, μπράβοι του οποίου διέπραξαν υπό την -πιθανότατη- καθοδήγηση του την άνοιξη του 2018 το κακούργημα της αρπαγής σε βάρος του υπογράφοντος δημοσιογράφου, απειλώντας τη ζωή μου, με αφορμή αποκλειστικό δημοσίευμα, για το οποίο δικαιώθηκα λίγες εβδομάδες αργότερα.

Κι αυτή τη φορά, μιας και στο επίμαχο δημοσίευμα αναφέρεται ο «έντιμος φίλος» του, λόγω του ότι ο κ. Γ. Παπαχρήστος είναι μεγαλο-δημοσιογράφος και στέλεχος στα ΜΜΕ του υπόδικου επιχειρηματία, κι έτσι πιθανολογείται η άσκηση επιρροής στην κυβέρνηση για την επιλογή της κυρίας Μπαλαούρα, ο υπογράφων του ζήτησε να δεχτεί κάποιες ερωτήσεις κρίσιμες που ως σημαίνων πρόσωπο θα έπρεπε να απαντήσει, αλλά θυμήθηκε ότι πρέπει να σιωπήσει... επ' αυτού!

Ιδιαίτερη αίσθηση, όμως, κάνουν οι δύο αιχμηρές αναφορές του σε δεύτερο tweet του (αποτελεί συνέχεια του πρώτου που έκανε), περί «νηπιαγωγών», μιλώντας πονηρά στον πληθυντικό ώστε οι συνειρμοί να πιάνουν και τη σύζυγο ενός πρώην πρωθυπουργού και «δασκάλων» υπαινισσόμενος τη σύζυγο άλλου (τέως) πρωθυπουργού, οι οποίες λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι κι αυτές ευεργετήθηκαν στο παρελθόν.

Προφανώς, μπέρδεψε ότι απευθυνόταν σε δημοσιογράφο και δη στον εκδότη-διευθυντή του Piperata.gr και όχι σε κάποιο κομματικό στέλεχος του πρώην πρωθυπουργού και πρώην αρχηγού της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, ή και σε κομματικό στέλεχος του τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Γιατί, όσο κι αν μετά προσπάθησε να αποφύγει, πονηρά και έντεχνα τις απευθείας αναφορές, θέλοντας κιόλας να κλείσει το θέμα, είχε ήδη φροντίσει με τις φωτογραφικές μπηχτές... σε βάρος Νατάσας Παζαϊτη και Περιστέρας Μπαζιάνα, αλλά και τα συκοφαντικά, υβριστικά και δυσφημιστικά σχόλια για τον υπογράφοντα που προηγήθηκαν, να στείλει μηνύματα για λογαριασμό άλλων(;), που δεν τόλμησαν...

ΥΓ.: Δείτε τον πλήρη «διάλογο» μέσω Twitter με τον υπουργό Ανάπτυξης, του οποίου τις θετικές προσπάθειες στο σημερινό κυβερνητικό πόστο του τα Piperata.gr και προσωπικά ο υπογράφων πληροφορούμαστε και επικροτούμε, αναγνωρίζοντας την εργασιομανία και τη γνώση που έχει από την αγορά.

Όπως θα δείτε στο τέλος, δεν δέχθηκε (μέχρι στιγμής) να πάρει θέση και να σχολιάσει ούτε τα όσα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια έκανε ο πάλαι ποτέ δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ, τον οποίο στήριξε ο ίδιος προσωπικά και για να μπει στα ψηφοδέλτια, αλλά και για να εκλεγεί με το κυβερνών κόμμα. Ούτε όμως απάντησε στις διευκρινήσεις που του ζητήθηκαν, σχετικά με τις μπηχτές του περί «νηπιαγωγών» και «δασκάλων»... Ήξερε μόνο να χαρακτηρίσει (ψευδώς, συκοφαντικά) σεξιστικό το δημοσίευμα μου...

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV