Ο Αμερικανός δικηγόρος Στήβεν Κον (Stephen Kohn), που εκπροσωπεί τους Έλληνες προστατευόμενους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος για την υπόθεση Novartis στις ΗΠΑ και ο οποίος συνεργάζεται με τον Έλληνα δικηγόρο Παύλο Σαράκη, αντεπιτίθεται με σφοδρό τρόπο, καταγγέλλοντας επισήμως συγκεκριμένους Έλληνες εισαγγελείς, πολιτικούς, ακόμη και δημοσιογράφους, γιατί «εκφοβίζουν και απειλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες».

Τα Piperata.gr φέρνουν στο φως αυτούσια την επιστολή (και στις δύο γλώσσες) του Αμερικανού δικηγόρου, η οποία αποτελεί επίσημη καταγγελία προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Greco, τον Πρόεδρο και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Πρόκειται για επιστολή – καταπέλτη που αφορά στην υπόθεση της Novartis, καθώς είναι εξόχως αποκαλυπτική των χειρισμών της ελληνικής πλευράς, προκειμένου να παρεμποδιστεί η έρευνα για το σκάνδαλο, την ίδια ώρα που στην Προανακριτική της Βουλής συμβαίνουν πράματα και θάματα από την πλευρά της κυβερνητικής πλειοψηφίας και του ΚΙΝΑΛ.

Η επιστολή του Στήβεν Κον στην αγγλική

Η επιστολή του Στήβεν Κον στην ελληνική


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.