ΣΟΚαριστικό: Βίντεο... αποκαλύπτει «συναλλαγές Μητσοτάκη»! (vid) | piperata.gr Skip to main content

ΣΟΚαριστικό: Βίντεο... αποκαλύπτει «συναλλαγές Μητσοτάκη»! (vid)

Άκρως αποκαλυπτικός, αλλά και ενδεικτικός, των προεκλογικών και μετεκλογικών συναλλαγών που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ(;!) ο περιβόητος 80χρονος, ο οποίος από στέλεχος των ΑΝΕΛ κατέληξε στη ΝΔ και προ ημερών ανέλαβε διοικητής στο νοσοκομείο Καρδίτσας. 

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον το πως έγιναν οι επιλογές των διοικητών των δημόσιων νοσοκομείων. Με τον ίδιο τρόπο που έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τοποθετήσεων και προσλήψεων συγγενών πολιτικών, δικών τους δημοσιογράφων, ακόμη και ρουσφέτια επιχειρηματιών!

Ο πρωθυπουργός είχε άμεση εμπλοκή σε όλες, όπως άλλωστε ομολογεί και ο 80χρονος. Για αυτό δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ούτως ή άλλως ανεπαρκή υπουργό του.

Ασφαλώς, όμως, οι τοποθετήσεις φέρουν έστω και τυπικά την υπογραφή του Βασίλη Κικίλια.

Αξίζει να τονιστεί ότι, ο εν λόγω κύριος που προσδοκούσε να αναγάγει σε επάγγελμα την ιδιότητα «διοικητής νοσοκομείου» και τελικά μέσα σε λίγα 24ωρα εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τις αποκαλύψεις περί «πολιτικής συναλλαγής», είχε αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ και τότε (2016) το κόμμα του Πάνου Καμμένου είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξηγούσε ότι αυτό ήταν απόρροια του ότι δεν είχε γίνει διοικητής νοσοκομείου, αφού δεν είχε τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα!

https://www.facebook.com/nikospappas66/videos/2525999474310791/

Είναι σαφές ότι από δω και στο εξής η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να προβάλλουν ως άλλοθι τυχόν λάθη, παραλείψεις ή και σκάνδαλα προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ειδικά όταν μέσα σε αυτές τις ανεκδιήγητες επιλογές υπάρχει και αυτή που αφορά στο ΠΑΓΝΗ (Ηράκλειο Κρήτης), όπου καταδικασμένος διευθυντής-ιατρός για έκθεση ασθενών σε κίνδυνο, αναβαθμίστηκε σε διοικητής του ίδιου νοσοκομείου!


Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.