Άκρως αποκαλυπτικός, αλλά και ενδεικτικός, των προεκλογικών και μετεκλογικών συναλλαγών που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ(;!) ο περιβόητος 80χρονος, ο οποίος από στέλεχος των ΑΝΕΛ κατέληξε στη ΝΔ και προ ημερών ανέλαβε διοικητής στο νοσοκομείο Καρδίτσας. 

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον το πως έγιναν οι επιλογές των διοικητών των δημόσιων νοσοκομείων. Με τον ίδιο τρόπο που έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τοποθετήσεων και προσλήψεων συγγενών πολιτικών, δικών τους δημοσιογράφων, ακόμη και ρουσφέτια επιχειρηματιών!

Ο πρωθυπουργός είχε άμεση εμπλοκή σε όλες, όπως άλλωστε ομολογεί και ο 80χρονος. Για αυτό δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ούτως ή άλλως ανεπαρκή υπουργό του.

Ασφαλώς, όμως, οι τοποθετήσεις φέρουν έστω και τυπικά την υπογραφή του Βασίλη Κικίλια.

Αξίζει να τονιστεί ότι, ο εν λόγω κύριος που προσδοκούσε να αναγάγει σε επάγγελμα την ιδιότητα «διοικητής νοσοκομείου» και τελικά μέσα σε λίγα 24ωρα εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τις αποκαλύψεις περί «πολιτικής συναλλαγής», είχε αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ και τότε (2016) το κόμμα του Πάνου Καμμένου είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξηγούσε ότι αυτό ήταν απόρροια του ότι δεν είχε γίνει διοικητής νοσοκομείου, αφού δεν είχε τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα!

Η ειλικρίνεια του κ. Πατέρα είναι αφοπλιστική. Ζήτησε και πήρε υπόσχεση για τη θέση του διοικητή νοσοκομείου. Αντάλλαγμα; Αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ και προσχώρησή του στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.Φαίνεται ότι η ειδίκευση στις αποστασίες περνάει από γενιά σε γενιά.

Gepostet von Νίκος Παππάς am Mittwoch, 27. November 2019

Είναι σαφές ότι από δω και στο εξής η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να προβάλλουν ως άλλοθι τυχόν λάθη, παραλείψεις ή και σκάνδαλα προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ειδικά όταν μέσα σε αυτές τις ανεκδιήγητες επιλογές υπάρχει και αυτή που αφορά στο ΠΑΓΝΗ (Ηράκλειο Κρήτης), όπου καταδικασμένος διευθυντής-ιατρός για έκθεση ασθενών σε κίνδυνο, αναβαθμίστηκε σε διοικητής του ίδιου νοσοκομείου!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.