Η ΕΛ.ΑΣ του Χρυσοχοϊδη: Ενέδρα οπαδών του Ολυμπιακού στα δικαστήρια του Πειραιά | piperata.gr Skip to main content

Η ΕΛ.ΑΣ του Χρυσοχοϊδη: Ενέδρα οπαδών του Ολυμπιακού στα δικαστήρια του Πειραιά

Κι όμως, έγινε και αυτό! Οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά και ανενόχλητοι μπούκαραν μέσα(!), όπου χτύπησαν κατηγορούμενο οπαδό του Παναθηναϊκού και τραυμάτισαν τον πατέρα του, ο οποίος είναι διοικητής ΑΤ Παλαιού Φαλήρου και ανώτερος αξιωματικός.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Για την υπόθεση διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την ΓΑΔΑ, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δράστες κατάφεραν να προσεγγίσουν, αλλά και να εισέλθουν στο χώρος των δικαστηρίων και μάλιστα σχεδόν ανενόχλητοι να χτυπήσουν τόσο τον οπαδό του ΠΑΟ, όσο, όμως, και τον πατέρα του κατηγορούμενου οπαδού που είναι ανώτερος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αφορούσε περιστατικό τραυματισμού οπαδού του Ολυμπιακού από τον κατηγορούμενο οπαδό του ΠΑΟ το 2013 στα Καμίνια.

Γιατί ευθύνονται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αλλά και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ;

Αφενός, διότι έχουν εφησυχάσει, επειδή απολαμβάνουν ιδιαίτερης προβολής οι επιχειρήσεις τους σε ΑΣΟΕ και Εξάρχεια... νομίζοντας ότι έβαλαν τάξη στην ανομία. Κι αφετέρου, επειδή, με τα λάθη και τις παραλείψεις τους, δίνουν την εντύπωση -όπως δυστυχώς και ο ίδιος πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Δικαιοσύνης, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, πως -από την 7η Ιουλίου 2019- ο νόμος και το κράτος είναι... μία συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση!

ΥΓ.: Για τις συνθήκες έλλειψης προστασίας των δικαστηρίων Πειραιά, αγαπητοί κύριοι, Χρυσοχοϊδη και Καραμαλάκη, σάς είχα ενημερώσει εκτενώς, προ μηνός, όταν ζήτησα αυξημένα μέτρα ασφάλειας για να παραστώ σε αγωγή σε βάρος μου από συνεργάτη υπόδικου που ηγεμονεύει στην περιοχή, το τηλέφωνο του οποίου εντόπισαν οι αρχές -στις οποίες σήμερα είστε επικεφαλής- να έχει επικοινωνήσει με κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή έχετε σκοπίμως αμελήσει να παρέχετε όπως οφείλετε την απαιτούμενη προστασία του χώρου των δικαστηρίων Πειραιά και πέριξ, καθώς και την επαρκή φύλαξη μου, αφού -αποδεδειγμένα- έχω πέσει θύμα αρπαγής, ενώ έχει πολλάκις απειληθεί η ζωή μου, από αυτούς που νομίζουν ότι ίδιοι είναι το κράτος, πόσω μάλλον ότι ηγεμονεύουν τον Πειραιά, θα βρεθείτε απολογούμενοι (όχι μόνο για την υπόθεση διαβατηρίου του υπόδικου), αλλά και για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας!  Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV