Βίντεο-Ντοκουμέντο: Η επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στην αποστολή του ΠΑΟΚ (vid) | piperata.gr Skip to main content

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Η επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στην αποστολή του ΠΑΟΚ (vid)

Δείτε αποκλειστικό βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας το gazzetta.gr αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

https://youtu.be/xJA3OjCpoes

Είναι προφανές ότι στήθηκε ενέδρα με τη συμμετοχή των υπευθύνων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του γηπέδου, καθώς η αποστολή του «Δικεφάλου» δεν έφτασε μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου, αφού σταμάτησε στην πύλη της εισόδου γιατί ήταν κλειστή...

Έτσι, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ αναγκάστηκαν να περπατήσουν μέχρι τα αποδυτήρια, όπου στο ενδιάμεσο της διαδρομής τους περίμεναν πάνω από 20 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι και τους επιτέθηκαν.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού με άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι επενέβησαν για να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που προσπαθούσαν να μπουν στα αποδυτήρια.

Όταν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ μπήκαν στα αποδυτήρια, η συμπλοκή συνεχίστηκε ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να μεταβεί στο νοσοκομείο!Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.