Δείτε αποκλειστικό βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας το gazzetta.gr αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Είναι προφανές ότι στήθηκε ενέδρα με τη συμμετοχή των υπευθύνων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του γηπέδου, καθώς η αποστολή του «Δικεφάλου» δεν έφτασε μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου, αφού σταμάτησε στην πύλη της εισόδου γιατί ήταν κλειστή…

Έτσι, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ αναγκάστηκαν να περπατήσουν μέχρι τα αποδυτήρια, όπου στο ενδιάμεσο της διαδρομής τους περίμεναν πάνω από 20 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι και τους επιτέθηκαν.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού με άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι επενέβησαν για να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που προσπαθούσαν να μπουν στα αποδυτήρια.

Όταν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ μπήκαν στα αποδυτήρια, η συμπλοκή συνεχίστηκε ανάμεσα ε οπαδούς του Ολυμπιακού και των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να μεταβεί στο νοσοκομείο!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.