Σύμφωνα με πληροφορίες του Piperata.gr, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρωτότοκος γιος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη φέρεται να δέχτηκε άνανδρη επίθεση σε καρτέρι που του στήθηκε έξω από μαγαζί στο Κεφαλάρι -αργά νύχτα- από «γνωστούς – αγνώστους». 

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως πληροφορούνται τα Pperata.gr, o Πέτρος Κόκκαλης συνοδευόταν από την Δήμητρα Ματσούκα, με την οποία φαίνεται ότι έχουν επανασυνδεθεί.

Η επίθεση ήταν τέτοια από περίπου 10 – 20 άτομα, που θύμισε «πληρωμένο συμβόλαιο» τραμπουκισμού και εκφοβισμού…

Μάλιστα, η Δήμητρα Ματσούκα υπέστη κλονισμό.

Δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε τραυματισμός, ούτε αν συνοδευόταν ο κ. Κόκκαλης από άνδρα ή άνδρες της ασφάλειας του, καθώς το περιστατικό έγινε «εντός έδρας» λίγα μέτρα από το σπίτι του.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το συμβάν δεν έχει δηλωθεί επισήμως στην αστυνομία, γιατί η οικογένεια μάλλον δεν επιθυμεί να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Εν τούτοις, ουδείς μπορεί να ξέρει αν πρόκειται να καταγγελθεί, προκειμένου να το αναλάβει υπηρεσία που θα λειτουργήσει με απόλυτη μυστικότητα, ούτως ώστε να διερευνηθεί το ποιοι ακριβώς ήταν οι «γνωστοί – άγνωστοι», καθώς η υπόθεση δείχνει να συνδέεται με τον «βρώμικο πόλεμο» που έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.