Συγγνώμη από Τζιτζικώστα για τη σεξιστική αναφορά και την προτροπή σε εργαζόμενες της περιφέρειας του να γυρίσουν ταινία… πορνό! (pic&vid) | piperata.gr Skip to main content

Συγγνώμη από Τζιτζικώστα για τη σεξιστική αναφορά και την προτροπή σε εργαζόμενες της περιφέρειας του να γυρίσουν ταινία… πορνό! (pic&vid)

Συγγνώμη μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook αναγκάστηκε και ζήτησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για τον σεξιστικό τρόπο με τον οποίο ατυχώς «αστειεύτηκε», κάνοντας μάλιστα αναφορές σε ταινίες πορνό του Σειρηνάκη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των εργαζομένων του Film Office της Περιφέρειας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ο εκπρόσωπος του Film Office, του οργανισμού που έχει αναλάβει να προωθήσει κινηματογραφικές παραγωγές στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί με τις ευχές προς τον Περιφερειάρχη, ζήτησε αστειευόμενος τη βοήθειά του, ώστε να μπορέσουν όλες οι γυναίκες της Διεύθυνσης να λάβουν μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές.

Με την απάντηση του Απόστολου Τζιτζικώστα, οι παριστάμενοι και ειδικά οι παριστάμενες... κυριολεκτικά σοκαρίστηκαν!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=UKn5ilWlmO8&feature=emb…

Το επίμαχο βίντεο, αρχικά «ανέβηκε» στο διαδίκτυο, μετά αποσύρθηκε βιαστικά, αλλά τελικά διασώθηκε ως ντοκουμέντο από το PIPERATA.GR, όπως κι από άλλα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

Έτσι, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στον ηλεκτρονικό κυρίως τύπο αλλά και μέσα από τα social media, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, την Πέμπτη (2/1) το απόγευμα, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη και χαρακτήρισε ως ατυχέστατη και λάθος τη σεξιστική αναφορά του προς τις εργαζόμενες της περιφέρειας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV