Κυριάκο, έμαθες τα νέα; Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ έχρισε τον Μάκη Βορίδη πρωθυπουργό! | piperata.gr Skip to main content

Κυριάκο, έμαθες τα νέα; Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ έχρισε τον Μάκη Βορίδη πρωθυπουργό!

Ήταν Οκτώβριος του 1981 όταν ο Κώστας Σημίτης ανέλαβε υπουργός Γεωργίας στην πρώτη κυβέρνηση του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Σημίτης παρέμεινε στο υπουργείο μέχρι τον Ιούλιο του 1985. Εντεκα χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 1996, ανέλαβε πρωθυπουργός της χώρας και κυβέρνησε μέχρι και τον Μάρτιο του 2004.

Αρκετά χρόνια έχουν περάσει από τότε όμως... το γεγονός φρόντισε να το θυμίσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Σπήλιος Λιβανός.

Προηγήθηκε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης για τα αγροτικά. «Είναι στενό το κοστούμι του υπουργού Γεωργίας» έλεγαν οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Μάκη Βορίδη με τον υπουργό να απαντά ότι θεωρεί τιμητική την θέση που κατέχει.
Μπορεί η απάντηση Μάκη Βορίδη να ήταν η αναμενόμενη ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του Σπήλιου Λιβανού.

Το «γαλάζιο» στέλεχος όχι μόνο αναγνώρισε ηγετικές ικανότητες στον Μάκη Βορίδη αλλά τον συνέκρινε και με τον Κώστα Σημίτη που «ξεκίνησε από υπουργός Γεωργίας και μετά έγινε πρωθυπουργός».

Όπως καταλάβατε, ο Σπήλιος Λιβανός με τη δήλωσή του όχι μόνο αναβάθμισε τον υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά τον έχρισε και μελλοντικό πρωθυπουργό!

Τα ξέρουν αυτά στο Μαξίμου και αν ναι τι έχουν πουν;Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV