Λιβύη: Μετρούν απώλειες οι Τούρκοι - Σοροί στρατιωτών έχουν μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Μισράτα | piperata.gr Skip to main content

Λιβύη: Μετρούν απώλειες οι Τούρκοι - Σοροί στρατιωτών έχουν μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Μισράτα

Τρεις Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και έξι ακόμα τραυματίστηκαν στη Λιβύη σύμφωνα με δημοσιεύματα Μέσων Ενημέρωσης που πρόσκεινται στις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Οι σοροί των Τούρκων στρατιωτών έχουν μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Μισράτα, 187 χιλιόμετρα ανατολικά της Τρίπολης, με τους τραυματίες να έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο στο Ναλούτ.

Οι θάνατοι των Τούρκων στρατιωτών επιβεβαιώνονται και από το Libya Review, λογαριασμό του Twitter που έχει στενές επαφές με τον Χαλίφα Χαφτάρ και τις δυνάμεις του.

https://twitter.com/LibyaReview/status/1215536052565422087

Οι αεροπορικές δυνάμεις του Χαφτάρ έπληξαν την Τετάρτη στόχους στη Μισράτα και επέφεραν βαριές απώλειες στους αντιπάλους του.

Να σημειωθεί πώς η τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak γράφει ότι την Πέμπτη ότι Τούρκοι στρατιώτες ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις τους στη Λιβύη στο πλευρό των ενόπλων δυνάμεων που στηρίζουν την κυβέρνηση Σάρατζ.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV